Site Rengi

DOLAR 32,3374
EURO 35,1896
ALTIN 2.244,69
BIST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 14°C
Parçalı Bulutlu
Eskişehir
14°C
Parçalı Bulutlu
Sal 9°C
Çar 9°C
Per 7°C
Cum 9°C

Tepebaşı Belediyesi Kültür Gezileri ve Ataç’ın EBB Sevdası

23.05.2022
A+
A-
Dün Tepebaşı Belediyesi’ nin AK Parti’li Meclis üyesi ve aynı zamanda Plan Bütçe komisyonu üyesi Emre Aydın’ın  basına gönderilen bülteni ne dikkat kesildim.
Emre Aydın; Tepebaşı Belediyesi’nin 2021 yılında 41 Milyon civarı arsa satışının olduğunu ve bu satışlardan elde edilen gelirlerin toplamda 250 milyonu geçen borçların bir kısmının kapatıldığını vurguluyor,ve müflis tüccar göndermesi yapıyor.
Uluönder’de yaşayan bir Tepebaşı’li olarak kendi adıma değil çocuklarımızın geleceği adına endişe duydum. Çünkü bu tablo yönetilemez bir durumun vesikasıdır.
Peki hâl böyleyken Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç nerededir , neler yapar diye ufak çaplı bir araştırma yaptım. Sayın Ataç Seyitgazi’de Muhtarlarla toplantda çıktı. Üstelik orada bile mutlu değildi.
AHMET ATAÇ SEYİTGAZİDE UMDUĞUNU BİR TÜRLÜ BULAMADI....
Daha önce Ramazan ayı içerisinde Seyitgazide iftar programı düzenleyen Tepebaşı Belediyesinin iftarına çok düşük düzeyde katılım oldu.Seyitgazide verilen iftara Kırka bölgesinden tepkiler gelmeye başlayınca Kırkalı olan Seyitgazi Belediye Başkanı Uğur Tepe Ataç’ a rica ederek Kırka’da da iftar programı yapmak durumunda kalıyor ama ondada katılım istenilen seviyede olmuyor
Daha önce de sırf Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ile olan rekabetten dolayı Seyitgazi’ye ilgi gösteren Ahmet Ataç’in ikinci Seyitgazi serüveni geçtiğimiz hafta gerçekleşiyor. tekrar Seyitgaziye giden Ataç şok tepkilerle karşıya kaldı kime dokunsa bin ah işitti.
Önce İyi Parti ilçe başkanlığına ziyarette bulunan Ataç’a İyi Parti  ilçe yönetimi üst perdeden tepkisini dile getirdiği iddia ediliyor
 Seçilmesinde çok emeklerinin olduğu Uğur Tepe’nin kendilerine karşı olan duyarsızlığı vs gibi konularda eleştirilerin hat safhada olduğu söyleniyor.
Esnaf ziyaretlerinde bile partili partisiz ayrımı yapılması dikkatlerden kaçmamış
.
Akabinde ise Muhtarlar ile biraraya gelip yemek yiyen Ataç  a Muhtarlarında Uğur Tepe’den dert yanması moralleri iyice bozdu hatta duyumlara göre Bazı Muhtarlar ile Uğur Tepe arasında sert tartışmaların yaşandığı Ataç’ın bile ortamı sakinleştiremediği kahvesini bile bitirmeden yarım bırakarak ilçeden ayrıldığı konuşuluyor.
Yakın çevresine Uğur ne yapmışta bu hale gelmiş bidaha gelmem gibi ifadelerde bulunduğu dile getiriliyor
Hani bir tabir vardır ya kendi saçını tarayamayan gelin saçı tarar diye ,bu tabir hem Ataç’a hemde Uğur Tepe’ye lanse ediliyor.
KÜLTÜR GEZİLERİ NE DURUMDA
Bilindiği gibi 2012 yılından itibaren Tepebaşı Belediyesi başta Anıtkabir olmak üzere Çanakkale, İstanbul,Bursa gibi illere günü birlik Kültür gezileri tertip ediyor. Masum başlayan bu aktivite sonradan CHP Meclis toplantılarına kadar gidince ister istemez tepkilere yol açtı.
Bu Gezilerden kimler zengin oldu, Belediye deki hangi bürokrat avantasını aldı, Villası hatta metresi ve ondan çocuğu oldu bunlar Özel hayatın gizliliği prensibine göre buradan yazmaya mugayyir bir durum, fakat siz sokağına asfalt atmadığınız, altyapı hizmeti götürmediginiz 40 bin Tepebaşı bölgesi insanını yılda bir Çanakkale ye yada Anıtkabir’e götürseniz ne götürmeseniz ne farkeder.Ki bu da onun Vergisiyle olan bir hizmet değilmi ?….
Ahmet Ataç 10 yıldır  hayalini kurduğu Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna 2024 de aday gösterilmi bilemem ama ,hem Ataç’in hemde yönettiği Tepebaşı Belediyesi bütçesinin  eror verdiği aşikar
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.