Site Rengi

DOLAR 32,5167
EURO 34,8858
ALTIN 2.451,84
BIST 9.885,26
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Az Bulutlu
Eskişehir
23°C
Az Bulutlu
Cum 26°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 19°C

Türkiye’nin Lezzetleri Eskişehir’de Buluşacak, Eskişehirspor da Kazanacak

Türkiye’nin Lezzetleri Eskişehir’de Buluşacak, Eskişehirspor da Kazanacak
26.12.2019
A+
A-

Önümüzdeki günlerde Eskişehir’de önemli etkinliklere imza atacakolan Baş Organizasyon Eskişehirspor’a katkıda bulunmayı da ihmal etmedi.

Bugün, gerçekleştirilecek etkinliklerle ilgili olarak bir basın toplantısı düzenleyen Baş Organizasyon yöneticileri Mehmet Deniz ve Ayla Baş, Eskişehir’de kısa sürede gördükleri büyük ilgiden dolayı çok memnun kaldıklarını ve kendilerini Eskişehirli hissetmeye başladıklarını dile getirdiler.

Yapılacak organizasyonlarla ilgili olarak ayrıntılı bilgi veren Mehmet Deniz şunları söyledi: “Türkiye genelinde 51 kulüple çalışıyoruz. 51 kulübe destek oluyoruz. Şu anda biz Eskişehir’in maddi ve manevi desteğini gördük. Güzel bir yönetim, güzel bir başkan. Biz de desteğimizi sonuna kadar vereceğimizin sözünü verdik ve yaptık desteğimizi. Desteğimizin ardından dedik ki: Eskişehir’e böyle güzel organik ürünler getirelim. Buraya katılan firmalarımız patentli firmalardır ve Sağlık Bakanlığı tarafından onaylı firmalardır. Eskişehir’de iki büyük etkinlik yapacağız. Birincisi Atlantis sirkimiz. Tüm Eskişehirsporlu çocuklara hediye ediyoruz. Ücretsiz olarak izleyebilecekler. Bir de Selda Bağcan konseri düzenlemeyi düşünüyoruz. Şu an görüşmeler devam ediyor. Eskişehirspor’a çok güzel bütçe yaptık, çok güzel katkı yaptık. Onlar arzu ederlerse bu katkımızı açıklayabilirler. Her programımızda bu katkıyı sunmaya devam edeceğiz.”

Verilen bilgiye göre Atlantis Sirk gösterilerini vatandaşlar ücretsiz olarak izleyebilecekler. Sirk ve Yöresel Ürünler Festivali Gökmeydan Mahallesi’nde Cumhuriyet Parkı yanındaki alanda Eskişehirlilerle buluşacak. Yöresel Ürünler Festivali yarın saat 14:00’te açılacak. Atlantis Sirki ise 28-29 Aralık tarihlerinde Eskişehirlilerin huzurunda olacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.