Site Rengi

DOLAR 32,3658
EURO 34,9484
ALTIN 2.325,25
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 25°C
Az Bulutlu
Eskişehir
25°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C
Sal 18°C

Yer Pendik’te Lüks Bir Otel..

25.05.2021
A+
A-

Gazeteci internet haber yayın gurubu başkanı Hadi Özışık’ın oğlunun nikâh töreni. İş ve sanat dünyasının çok sayıda katıldığı bir düğün. Törende kimler yok ki. Eski CHP genel başkan yardımcısı Mehmet Sevingen İYİ parti gurup başkan vekili Lütfü Türkkan, Cüppeli Mahmut hoca, Gazeteci yazar Sevilay yılman ve diğer bazı ünlüler..

Hadi Özışık’ın oğlunun nikâh şahitleri de sağlam. Devletin her kademesi gelmiş, temsil edilmiş!

Alt tarafı şahitlik falan demeyin..

Önemlidir bizim fıkhımızda.

Öbür dünya için!..

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, AKP Genel Başkan vekili Numan Kurtulmuş, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Savunma Bakanı Hulusi Akar, Celal Adan, İstanbul valisi Ali Yerlikaya, BBB partisi genel başkanı Mustafa Destici ve Eski Başbakan Binali Yıldırım gibi isimler var.

Cumhurbaşkanı yardımcısı Fuat Oktay  ve Bin Ali Yıldırım konuşma yapmış  evlilik cüzdanlarını vermişti..

Şimdi anladınız mı networku?

*****

HADİ Özışık’ın oğlunun düğününde ayaküstü Fatma Hanım tarafından çekilen bir kare var. Haber gazetesi yazarı Sevilay Yılman’da bunu sosyal medyadan paylaşmış” .

Sevilay Yılman, “Ben bu düğün işini çok seviyorum ya! Asla yan yana gelemeyeceğiniz insanlarla karşılaşırsınız ve böyle enteresan enstantaneler yakalanır? Mesajını yazmıştı.

SEVİLAY, Habertürk gazetesindeki kendi köşesinde, ABİYELİ SEVİLAYbaşlıklı yazısını yazmış, bir bölümünde de; en sevdiğim de; “Cübbeli Ahmet, Abiyeli Sevilay!” esprisi olduğu için de yazının başlığında da onu kullandım) diyerek devam ediyor.

İyi ki de selam vermişim Cübbeli Ahmet Bey’e ve iyi ki Fatma çekmiş o fotoğrafları ve ben de iyi ki de paylaşmışım sosyal medyada!

Ben de, Türkiye’nin farklılıklarını yansıtan o kareleri sosyal medyada paylaşmanın hoş olacağını düşündüm.

Ve paylaştım.

Normalleşmemiz gerektiğinden dem vuran bu insanların bunun ancak, Cübbeli Ahmet’in de, Abiyeli Sevilay’ın da bu ülkenin bir hakikati olduğunu kabul etmeleri ile başlayacağını bilmeleri gerekirdi  diye düşünüyorum…

Yanılıyor muyum?

Kayıtlara geçiriyorum..

Dipnot: Bu arada bundan böyle benim için değilse bile, Cübbeli Ahmet Bey için hep ilk olarak anılacak bu fotoğraf karelerini de paylaşıyor ve bundan sonra da böyle fotoğrafların olabilmesi temennisi ile  kayıtlara geçiriyorum..

Sosyal medya şimdi bu fotoğrafı konuşuyor: Cübbeli Ahmet, Sevilay Yılman ve Lütfü Türkkan’ı buluşturan düğün.

İşte bu düğünde çekilen fotoğraf için bir yorumu var. Zekâsına bayıldım. Ne demiş demeyin bana. Birazda sosyal medyadan, siz araştırın öyle hazıra çok alışmayın.

CÜPPELİ en popüler din uleması. Beğenirsiniz beğenmezsiniz. Her TV ye çıktığında ilgi ile izliyorum. Selefi akımının önemli bir temsilcisi. Cem Yılmaz seküler kesimin şovmeni ..Cüppeli de Muhafazakar ve mütedeyyin kesimin şovmeni..

Mustafa Öztürk Almanya giderken, Rant kavganız sizin olsun, artık ben yokum. Doktora tez danışmanlıklarımı Cübbeli ile tacizci Nurullah’a devrettim demişti.

Gördün mü?

****

AH BU GAZETECİLER AH!

Hatırlayın Cumhurbaşkanlığı seçim gecesini.

FOX TV ekranındaki seçim programının sunucularından gazeteci İsmail Küçükkaya, CHP’nin cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce‘ye mesaj atarak ne düşündüğünü sorduğunu, İnce’nin ise, ‘Adam kazandı’ yanıtını verdiğini açıklamıştı. Bugün kameralar karşısına geçen İnce ise attığı mesajlar ilgili, “Orada bir hatam oldu, demek ki gazetecilerle dost olurken dikkatli olmak gerekiyormuş. Ben İsmail Küçükkaya’yaarkadaşça mesaj attım. Onun haber yapacağını tahmin etmedimdemişti.

Aslında İnce doğruyu söylemişti, acaip karşı algı operasyonu yapılmıştı kendisine..

Elbette, bazı etik değerler bilerek veya bilmeyerek çiğnenebiliniyor.

Etik olan size güvenilerek, yazılmamak kaydıyla söylenenleri yazmamaktır.

Kimisi gazeteci olur. Okur, okur, araştırır gördüklerini yazar. Korkmadan çekinmeden, iktidara veya muhalefete dayanmadan geçimini emeği ile sağlar

Kasteci ise, gazetecilik dışında her şey yapar. Ticaret yapar, kirli iş ilişkileri içinde olur, iş takipçiliği, aracılık yapar, komisyonculuk yapar, şantaj yapar..

En pratiği, kışkırtıcı yayımcılıktır. Bunlara provokatör “ajan” dırlar.. Kışkırtırlar. Ötekileştir dil kullanırlar. Bunlara çanak tutan politikacılar sırtlarını sıvazlarlar. İşleri bitince de kıçlarına tekmeyi muhafazakar bir biçimde basıverirler..

Bunu yapanların eğitim düzeylerine bir bakın? Ne okumuşlar nereleri okumuşlar.

İşte güzel yurdumun insanları. Kendi mahallesinden biri düşmeye görsün. Trollerihemen harekete geçer ve yargısız infaz hemen yapılır.

Kendisi de profesyonel trollük yapmamış mıdır?.

Napolyon , para para para demeyi boşuna söylememiş….

3 kere söyleyeceksiniz.  Alıştıra, alıştıra.. Bu kavganın arka planında  Napolyon var..

Bakın, bakın suç örgütü lideri Sedat Peker her gün bir videoyu vizyona sokuyor. Çok çeşitli iddialar var. Sadece iddia. Bunların araştırma görevi adalet bakanlığının.

Bakalım, Eskişehir’ e kadar uzanacak organize işler gün ışığına çıkabilir mi? İfşa edilecek mi? Bakalım ne diyecekler?

Peki, bunlar doğal mı? Merak etmeyin bunları sayfalar süren nedenlerini sosyoloji-siyaset bilimin ışığında anlatırdım ama..

Aması var işte!

Patronu da düşünmeliyim değil mi?

Medyadaki gözünüz haber ötesi olsun.

Günün sözü..

Bozuk düzende, adalet aranmaz.

Düzen bozulmuşsa ben ne yapayım?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.