Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 16°C
Çar 20°C
Per 19°C

12 yıl önce öldürüldüğü ortaya çıkan kadının cesedini bulmak için çalışma başlatıldı

12 yıl önce öldürüldüğü ortaya çıkan kadının cesedini bulmak için çalışma başlatıldı
26.09.2023
A+
A-

Eskişehir’de 12 yıl önce aniden ortadan kaybolan ve erkek arkadaşı tarafından tarım ilacı içirilerek öldürüldükten sonra uçurumdan aşağı atıldığı ortaya çıkan kadının cesedinin bulunması için arama çalışması başlatıldı.

Eskişehir’de 2011 yılında ailesinin yanından erkek arkadaşı Murat Ş. ile yaşayacağını belirterek ayrılan ve kendisinden bir daha haber alınamayan 33 yaşındaki Sibel Yenigün’ün, kan donduran bir cinayete kurban gitmesiyle ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Ailesinin müracaatı doğrultusunda başlatılan çalışmalar sonucunda erkek arkadaşı Murat Ş. tarafından tarım ilacı içirilerek öldürüldüğü ardından da uçurumdan atıldığı öğrenilen Sibel Yenigün’ün cesedinin bulunması için arama çalışması başlatıldı.

Mihalgazi İlçesi Alpagut Mahallesi yakınlarında bulunan bir uçurumdan aşağı atılan Sibel Yenigün’ün cesedinin bulunması amacıyla İl Emniyet Müdürlüğü, AFAD ve DAK ormanlık alandaki arama çalışmaları devam ediyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.