Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 19°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
19°C
Hafif Yağmurlu
Paz 20°C
Pts 19°C
Sal 18°C
Çar 20°C

12 yıllık kazı ile Eskişehir’i gezdi, çi börek yedi

12 yıllık kazı ile Eskişehir’i gezdi, çi börek yedi
12.01.2024
A+
A-

Eskişehir’e 12 yıllık Cango isimli kazı ile gelen Yılmaz Evcenler, kenti dolaştıktan sonra meşhur çi böreğin tadına baktı.

Kocaeli’nde yaşayan ve 12 yıldır ’Cango’ isimli kazını biran bile yanından ayırmayan Yılmaz Evcenler, Eskişehir’i gezmeye geldi. Kentin turistik yerlerini boynunda papyon takılı kazı ile birlikte gezen Evcenler, insanların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Yılmaz Evcenler kazı Cango ile birlikte Çi börek yedi. Çi böreği oldukça beğenen Evcenler ve Cango vatandaşlarla fotoğraf çekindikten sonra şehir turuna devam etti.

“Eskişehir’e Kocaeli’nden gezmek için geldik”

Cango ile Eskişehir’i çok beğendiklerini belirten Yılmaz Evcenler şöyle konuştu;

“12 sene oldu evlatlık bakıyorum. Eskişehir’e Kocaeli’nden gezmek için geldik. Çi böreğimizi yedik, birazdan yola çıkıp gideceğiz. Ankara, İstanbul, Sakarya, Kocaeli ve Eskişehir’i gezdik, yakında Bursa’ya da gideriz. Vatandaşlar ilgi gösterip soru soruyor, kim nasıl soruyorsa o şekilde cevaplıyorum. Fotoğraf çektirmek için sıraya geçenler oluyor, kimisi ‘Para alıyor musun’ diye soruyor. Parayla işimiz yok, ben parayı ne yapacağım? Beraber stres atıyoruz. Beni çok seviyor, ben de onu çok seviyorum. O benim için bir evlat gibidir.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.