Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Paz 21°C
Pts 17°C
Sal 22°C
Çar 20°C

25 motorcu kasklarıyla piste çıkıp çiftetelli oynadı

25 motorcu kasklarıyla piste çıkıp çiftetelli oynadı
04.10.2023
A+
A-

Arkadaşlarının asker eğlencesine kasklarıyla katılan 25 motosiklet sürücü, pistte ekipmanlarıyla Eskişehir’in meşhur çiftetellisini oynadı.
Eskişehir’de motosikletleriyle geziye çıkan İbrahim Günlü ve 24 arkadaşı dönüşte bir başka motosiklet kullanıcısı olan ve askere gidecek arkadaşlarının eğlencesine katılmaya karar verdiler. Asker eğlencesine motosikletleriyle gelen 25 arkadaş piste çıktı. Kask, mont ve eldivenlerini çıkarmadan pistte Eskişehir’in meşhur çiftetellisini oynayan motorcuları gören davetliler şaşkınlıklarını gizleyemedi. Kaskları ve diğer ekipmanlarıyla çiftetelli oynayan motosiklet sürücüleri ilginç görüntülere sebep oldu.

“Eskişehir’in meşhur çiftetellisini oynadık”
O anlarda davetlilerin çok şaşırdığını ve çok eğlendiklerini belirten motosiklet sürücüsü İbrahim Günlü, “Kendi motosiklet kulübümüzle birlikte 25 kişilik bir ekiple geziye gitmiştik. Dönüşte de motorcu bir arkadaşımızın yine bir düğünü vardı ve bizi de davet etmişti, 25 motorcu o düğüne gittik. 25 motorcu o düğünü renklendirdik. Şöyle renklendirdik; arkadaşlara düğüne girerken arkadaşlarıma, “Madem motorcuyuz ve motorcu düğününe geldik herkes ekipmanlarını giysin öyle düğüne giriş yapalım” dedim. Kasklarımızla, montlarımızla ve diğer ekipmanlarımızla düğüne giriş yaptık. Eskişehir’in meşhur çiftetellisini oynadık. Kasklarla eğlenmek bizi çok mutlu etti. Biz bir anda piste çıkınca izleyenler şaşırdılar, bir anda oynamaya başlayınca herkes çok eğlendi ve çok fazla alkış aldık” dedi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.