Site Rengi

DOLAR 34,1372
EURO 38,2513
ALTIN 2.915,89
BIST 10.033,67
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 26°C
Açık
Eskişehir
26°C
Açık
Çar 28°C
Per 29°C
Cum 30°C
Cts 30°C

PARA VE GÜÇ HERŞEYİ BOZAR

08.03.2023
A+
A-

Cuma günü 6’lı masa Ortaklarına Kamuoyu önünde hakaret ederek ayrılan Meral Akşener için “Yarın nerede kim ile beraber olacaktır bir Allah birde onu gözde yapanlar bilecektir.”derken tek güvencem Meral Hanımdı.O da sağolsun şaşırtmayarak Pazartesi masaya tıpış tıpış geri döndü. Bunu tahmin etmek için Eskişehirde ki” Bağımsız Gazeteci”köstümlü Tip’li,Emep’li, kürtçü,Selo hayranı trol ve troliçeler gibi gelişmiş analitik yeteneğe keskin bir zekaya sahip olmanıza gerek yok.Çok basit. Meral Akşenerin “Ben gidersem iktidar gider, iktidar giderse İstanbul ve Ankara Belediyeleride gider blöfünü herkes yedi.İstanbul ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlarının çabalarının 1 yıl sonra yapılacak seçimlerde kendilerini kurtarmaya yönelik olduğunu görmemek için kör olmak gerekiyor. 

Para ve güç her oyunu bozar…….             Bu köşede yazmaya başladığım ilk günden bugüne çizgim hiç değişmedi. 2013 senesinde Türk Devletine sızmış ABD ajanı fetullahın sızıntılarının ilk darbesine direnen,2015 Haziran ayında Ahmet Davutoğlu’nun HDP ile kurduğu “Dolmabahçe Masasını” deviren, ABD’nin Suriyede kurmak istediği “Kürt devletini” çöpe atan, 2016 yılında futullahın don koklayan generallerin kalkışmasını bastıran Tayyip Erdoğan’ın(Reis Bey) Türk Devletinin başında kalması gerekiyor. Devlet Bahçeli Bey’in 2015 senesinden sonra hangi saiklerle Reis Bey’in yanında duruyor ise aynı saiklerin altına imza atıyorum. Aslında benim gibi “Siyaseten hiçlerin” ne düşündüğü çok anlamlı değil.Anlamlı olan AK Partiyi yönetenlerin, milletvekiliği yapanların, adayların ne yapacakları.

Washington Post’un lobisinde bir yazı vardır.Yazı Türkçeye “Rahat olanın rahatını bozarız. Rahatsız olanın rahatını geri getiririz” şeklinde tercüme edilebilir.8 senedir Eskişehirde AK Partinin milletvekiliğini yapan Nabi Avcı, Emine Nur Günay ve Harun Karacan olağan üstü rahatlar.

Kendileri rahat olduğu gibi AK Partide,bürokraside herkesin rahatını ve huzurunu bozdular.Kendi rahatlıklarını ve konforlarını sadece kendi çocukları,kayınları, eşleri ve yeğenleri ile paylaştılar.Bu yeğenlerde AK Parti binasına gelen insanların isteklerinin tutulduğu kağıtları uçak yaparak eğlendiler.Kol kırılacak ama artık yen içerisinde kalmayacak.

O kadar rahatlar ki Öğretmen Evinde barınan depremzedelerin yemeklerini özel okullar, sivil toplum kuruluşları karşılarken erkek olan sayın milletvekillerinden bir tanesi depremzedeleri ziyarete elini kolunu sallaya sallaya gidiyor.Depremzedeler kendilerine verilen yemeği sayın milletvekili ile paylaştığı zaman dertleri mi azalacak. Milletvekili bizim yemeğimizi bizle yedi diyerek tesellimi bulacak….. 

Diğer Erkek olan sayın milletvekili de 140 kişinin kaldığı Öğretmen Evine 70 adet simit götürüyor.Hiç mi aklınıza gelmiyor kendinizin, danışmanınızın orada kaç kişi kalır diye.Amaç resim çektirmek olursa bu işler böyle olur. Hanımefendi olan milletvekili nerede ne yapıyor bilmiyorum ve ilgilenmiyorum.

Milletvekiliği “Rahat, rahat” gerine, gerine gezerek insanların rahatını ve huzurunu kaçırma yerleri değildir.

Eğer Reis Bey mevcut sayın milletvekillerinin rahatlarını bozmayacak ise 14 Mayısta seçime gitmeye gerek yok şimdiden anahtarları K.Kılıçdaroğluna teslim etsin….

Kol kırılır yen içinde kalır” boş lakırtıdır.Hiç kimse eleştirilemez, layüsal değildir. Hiç kimse de Reis ve Devlet Beyin arkasına saklanmasın.Kimsenin ikbalinin bekçisi değiliz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.