Site Rengi

DOLAR 32,4372
EURO 34,7377
ALTIN 2.438,22
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 25°C
Az Bulutlu
Eskişehir
25°C
Az Bulutlu
Cts 20°C
Paz 20°C
Pts 18°C
Sal 21°C

Adarga

14.10.2021
A+
A-
Şifre ADARGA’ydı ne zaman ki ADARGA ifşa oldu kötü ve kötülük şişeden çıktı.
Bravdanın amiral gemisi özgürün yazanları, yazdıranın ağzı ile santaja, tehdite ve iftiraya başladılar.
Bunların köşelerinden saçtıkları öfke yazdıranın öfkesi, yazanların ki  ekmek parası.Odunpazarı Belediyesinin reklam ve ağırlama giderleri üzerinden hokus-pokusu ortaya çıkaran  Odunpazarı Belediyesinin AK Partili Meclis üyelerine aleni saldırıyorlar.
Önce meclis üyesi bir hanımefendiye şimdi de  rapora imza atan Yüksel Yoldaş’ın soy ismi üzerinden diyorlar ki İktidar “ahbap, cavuş ve Yoldaş”ilişkilerini aşamayacak durumdaymış
AK Partinin neyi aşacağı ve aşamayacağı umurum da değil.Yazdıranın,yazanlarının ima ettikleri hakkında ellerinde belge varsa yayınlasınlar milletin bir kuruşunun gözü olanın gözü çıksın.
 
TDKB NİN ARŞIVI AÇILSIN EN ÇOK FATURA KESEN KİM ORTAYA SAÇILSIN
 
Biraz sloganik oldu ama,dün, bugün yarın her kim olursa olsun, kanun zırhına bürünmüş  ahlaksız işler yapıyorsa  mesela “Olmayan işe olmuş gibi fatura kesmek gibi” Allah onun belasını versin….
Yazan 2013 yılında Türk Dünyasına kadar iniyor. Katılıyorum kendisine.
Hodri meydan 2013 Yılında Türk Dünyası kim ne kadar fatura kesmiş. Yine Ak Partinin Belediyeyi yönettiği 2004-2104 seneleri arasında  kim ne kadar reklam, bilboard fatura kesmiş açıklansın.
Şuan özgürün basını ve onları fonlayan  Belediyeyi yönetimi  mükemmel ilişki yaşıyorlar. Arşiv ellerinde açıklasınlar. Öyle boşa atmayın.
Çok güzel düzen oluşturulmuş.Odunpazarı Belediyesi kendine ait bilboardaları, ihalesiz ve  bedelsiz Eskişehirspora devrediyor, Eskişehirspor da fındık-fıstık parasına İstanbul’lu bir firmaya devrediyor.
MERKEZ İSTANBUL FAALİYET ODUNPAZARI
İstanbul’lu bir firma da, sokakta insanın olmadığı 2020 yılının da Odunpazarı Belediyesine  2 milyon 365 liralık bilborad faturası kesiyor.
 İşin ilginç tarafı İstanbul’lu firma denilen ADARGA’nın kiralama işlerini özgürün 16 şirketli medya ve reklam grubu yapıyor…
Ne kadar tesadüf….
Belediyeye Led ekran kiralıyorlar şirketler aynı grubun şirketleri.Bu durum tam Bravdanın yazanının “Her şey sistemine uygun yapılsa bile” dediği duruma bire bir uyuyor Arife tarif gerekmez.
Yazanlara tavsiyem, bu işler konusunda yazdırana sorsunlar usul, yöntem konusunda kendilerine daha ayrıntılı bilgi verebilir.
Odunpazarı Belediyesini yönetenlerin sayesinde Eskişehir görmediği rezaletleri yaşadı ve yaşamaya devam ediyor.
Fakat  Milletin parasına sahip çıkıldığı için hakarete uğrayan, bel altından tehdit edilen insanların çaresizliğini ilk defa görüyorum. Bu rezaletin dip tarafıdır.
AK Partinin ve MHP’nin  Odunpazarı Belediyesi Meclis üyelerinden oturumlara katılmayan ve sadece misafir sanatçı gibi oturum parası almaya gelen 5 kişiyi istisna tutarak diğer sayın meclis üyelerini ikaz etmek istiyorum.
Kötü ve kötülüğün tehdidi altındasınız.
Karşınızda ki kötülüğün hiç bir fren mekanizması ve kutsalı yok.
 Özellikle hanımefendileri tekrar uyarıyorum.Ortaya konulan reklam harcamalarının Belediye tarafındakilerin, kadın dokunulmazlığına, kendilerine muhalif kadınlara karşı tahammülleri yok.
Sizin  Meclis oturumlarında dahi aynı şahısla aynı ortamda olmanızı çok tekin bulmadığımı söylemek istiyorum.
Sizlerin tekin bir durumda olmamanızın en önemli bir sebebide  kadına şiddet uygulamaktan ceza alan kişinin Belediye Başkanının himayesi altında olması.
Kadına karşı şiddet uygulayan kişilerin profilini çizen psikiyatristlerin tavsiyelerini dinlemenizi tavsiye ediyorum.
Eğer sizler ve bizler kötü ve kötülüğe teslim olursak, teslim olduğumuz gün insanlığımızın, onurun, gururun öldüğü gündür.
Yine Çeçen dostlarımızın dediği gibi”Onur candan önce gelir”.Milletin emaneti olan para, onların deyimi ile bütçe sizlerin onuruna teslim edilen paradır. 
 
KOSGEB DEN İSTENEN HİBE KREDİ Mİ?
 
Bravda ve özgürün basınında, Üç yıldır Eskişehir’e Mars uzaklığında olan ve üç yıl sonra  kendi partisi  Ak Parti binasına giriş yapan bir sayın Milletvekiline övgüler düzülmeye başlandı.
Düşünebilirsiniz bayram değil, seyran değil bu övgüler nereden çıktı.Şaşırmayın onların bayramı ve seyranı olmaz olursa da  nedeni kesinlikle paradır. İddialar var 16 şirketli Bravdanın KOSGEB’den hibe talebi olduğu. Bizde bilmiyoruz iddialar.
Yine diyebilirsiniz üç yıldır hayatımızda olmayan sayın milletvekili ne özgürün basınında övgüler düzülmesinin ne gibi bağlantısı olabilir.
Biz cevaplayalım KOSGEB’in başında Sayın Milletvekilinin eski danışmanı ve kendisine çok yakın bir kişi var.
Hep tehdit, santaj ve iftira atarak insanlara korku verecek halleri yok. Bu seferde sayın milletvekiline şirinlik yapıyorlar, gönül alıyorlar. İnşallah yanılıyoruzdur.
Bize de  dolaylı ve dolaysız mesaj gönderenlere İstanbul’da tanıştığımız ve hala dostluğumuzun devam ettiği Çeçen dostlarımızın başka komutanı Şamil Basayev’in sözleri ile cevap verelim”Önemli olan nasıl öleceğimizdir, bize düşen şerefimizle ölmektir. Doğru bildiğin yolda tek başına kalsan da yürümeye devam et”
 Kötü ve kötülüğe, Milletin parasının üstüne çökenlere, kutsalı olmayan sınırsızlara ve kadının dokunulmazlığını tanımayanlara karşı tek başımıza da olsa dikileceğiz.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.