Site Rengi

DOLAR 32,3784
EURO 34,7278
ALTIN 2.432,91
BIST 9.984,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
22°C
Hafif Yağmurlu
Sal 16°C
Çar 18°C
Per 18°C
Cum 16°C
04.05.2023
A+
A-

DSP Parti Meclisi Üyesi Dilara Tambova yaptığı yazılı açıklamada,Sn Önder Aksakal, ülke siyaseti, Bülent Ecevit ve DSP ile ilgili hezeyan dolu açıklamalarına; her gün bir yenisini daha eklemekte ve ülkemizde; siyasi ideolojinin, kişisel ikbal uğruna nasıl feda edildiğinin de farklı bir örneği olarak karşımızda durmaktadır.

Kendi partisinin; yetkili organlarını yok sayan, yaptığı eyleme haklılık getirmek için her fırsatta örgütlerini küçümseyen ve yer yer gerçek dışı açıklamalarda bulunan Sn Aksakal, son olarak DSP Eskişehir İl Başkanımızı da haksız bir gerekçeyle itham etmiş ve tam bir hayal kırıklığı yaratmıştır. Kuruluşundan bu yana, DSP’ye koşulsuz ve beklentisiz bir şekilde bağlı olan ve benimde bizzat, büyükşehir ve milletvekili adayı olduğum dönemlerde; birlikte omuz omuza çalıştığımız il başkanımızla ilgili sarf ettiği sözleri asla kabul etmiyor ve kendisini insafa ve izana davet ediyorum.

Artık! Tüm Türkiye’nin malumu olan ve bizim öteden beri çok iyi bildiğimiz milletvekilliği hayaline ulaşmak üzeredir. Bu saatten sonra kabahatini bilip de susması gerekirken; her türlü yokluğa ve yıpratılmaya karşı ayakta duran kurullarımızı ve örgütlerimizi, böyle mesnetsizce suçlamak, çok yakışıksız ve çirkin bir davranıştır. Ecevit’in maneviyatına ve siyasetine yönelik saldırılara karşı bile bu denli aşırılıklarda bulunmamış ve hatta yapılan tüm haksız eleştirilere, ekseriyetle suskun kalmıştır. Sebebi ve niyeti; bugün itibariyle gün gibi ortadadır. Bilinmelidir ki! Sn Aksakal yalnızca kendisini ve kişisel ikballerini temsil etmektedir. Ne DSP ilkelerini ne de Ecevit’leri asla içselleştirememiş ve ne yazık ki, onların siyasi mirası üzerinden, kendisine bir menfaat kurgulanmıştır.

Üzülerek belirtmeliyim ki, bu konuda en ufak bir mahcubiyet belirtisi dahi göstermeyerek; ciddi manada, olumsuz bir örneklem oluşturmuştur. Son olarak, Sn Aksakal’ın DSP’yi, bugün içine düşürdüğü bu talihsiz vaziyetti asla tasvip etmediğimi de bir kez daha ifade etmek istedim.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.