Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 17°C
Çar 20°C
Per 19°C

ES-ES Taraftarlarindan İYİP Adayı Melih Aydın’a Tepki

ES-ES Taraftarlarindan İYİP Adayı Melih Aydın’a Tepki
31.05.2023
A+
A-

28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerinde İyi Parti’nin Eskişehir üçüncü sıra adayı olan ve seçilemeyen Ankara’da yaşayan iş adamı Melih Aydın’ın dün gece Şampiyon olan Galatasaray’ı tebrik ederken kullandığı cümleler büyük tepki aldı.

Dün Eskişehirspor Taraftarları Başkanı Murat Diri de paylaşmış ve Eskişehir’ de ES- ES harici bir Şampiyonluk kutlaması yapılamaz diyerek nazikçe uyarıda bulunmuş  ES- ES taraftarı ve halk sokağa çıkmamıştı.Melih Aydın’ın bu hassasiyete rağmen çağrıda bulunması Eskişehirspor taraftarının tepkisine neden oldu. Melih Aydın’ın paylaşımın altına yorum yapan yüzlerce taraftar dakikalar içinde Melih Aydın’a tepkisini gösterdi.

İYİP Milletvekili Adayının paylaşımı şu şekildeydi.” Cumhuriyetimizin 100. yılında Süper Lig şampiyonluğunu garantileyen GalatasaraySK’yı tebrik ederim. Kutlama yapan vatandaşlarımızın sağduyulu davranmasını, aşırı ve aykırı durumlarla başkalarının hayatını riske atmamasıni temenni ederim. dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.