Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Paz 21°C
Pts 19°C
Sal 20°C
Çar 20°C

Gürcan Banger Okuyucuları işe buluştu

Gürcan Banger Okuyucuları işe buluştu

Eskişehir’li Yazar Gürcan Banger,Geçtiğimiz Cumartesi günü saat 15.00’de Adımlar Kitap Kafe’de Eskişehir Toplum ve Sanat Derneği (ETOS) ile kitabevinin işbirliğinde, Zerrin Saral moderatörlüğünde “Gürcan Banger ile Söyleşi ve Kitap İmza” etkinliği düzenlendi.

Gürcan Banger’in ikinci öykü kitabının tanıtıldığı ve görüşüldüğü etkinlikte edebiyata ve öyküye ilişkin konular da ele alındı. Edebiyata ilgi duyan çok sayıda kişinin katıldığı etkinlikte izleyiciler de sorular sordular ve görüş belirttiler. Konuşmaların sonunda Gürcan Banger, izleyicilerin kitaplarını imzalayarak onlarla sohbet etti.

Etkinlik, yazar Gürcan Banger’e, moderatör Zerrin Saral’a ve Adımlar Kitap Kafe yetkilisi Hicri Kuşçu’ya ETOS Eskişehir Sanat Derneği Başkanı Nihal Bağcı’nın katılım belgelerini vermesi ile tamamlandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.