Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Paz 21°C
Pts 17°C
Sal 22°C
Çar 20°C

8. Sınıf Yönetimi ve Öğretimde İyi Örnekler Çalıştayı” kapanış töreni

8. Sınıf Yönetimi ve Öğretimde İyi Örnekler Çalıştayı” kapanış töreni
26.02.2024
A+
A-

Bu yıl sekizincisi düzenlenen “Sınıf Yönetimi ve Öğretimde İyi Örnekler Çalıştayı” nın kapanış töreni Eğitim Fakültesi E Blok Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Törene Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erkan Dinç, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Handan Deveci, Çalıştay Moderatörü Prof. Dr. Turan Akman Erkılıç, Eğitim Bilimleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Baki Duy’un yanı sıra öğretim üyeleri ve öğrenciler katılım gösterdi.

 

Prof. Dr. Dinç: “Çalıştaylarımızın daha yüksek katılımla devam etmesini umuyorum”

“Sınıf Yönetimi ve Öğretimde İyi Örnekler Çalıştayı”nın öğrencilerin öğretmenlik hayatlarında çok faydalı olacağına değinen Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erkan Dinç konuşmasında ayrıca şunları söyledi: “Bu yıl sekizincisini düzenlediğimiz çalıştaylarımız umuyorum önümüzdeki yıllarda da daha etkili bir şekilde ve daha yüksek katılımla devam edecek.

Kendini geliştirmeye açık ve öğretmenlik hayatlarında daha faydalı olmak için çabalayan değerli öğrencilerimizi çalıştayımızdaki emeklerinden dolayı kutluyorum.”

Prof. Dr. Duy: “Anadolu Üniversitesi öğrencilerine çok kıymetli fırsatlar sunuyor”

Eğitim Bilimleri Bölümü Bölüm Başkanı Prof. Dr. Baki Duy, çalıştayın açılış konuşmasında şunları söyledi:

“Eğitimde başarılı olmanın yanı sıra ders dışı etkinliklere katılmak da bir o kadar önemli. Bu açıdan Anadolu Üniversitesi, öğrencilerine bu çalıştaylar gibi çok kıymetli fırsatlar sunuyor. Konuları bir gruba anlatmak ve sınıfa hâkim olmak beceri isteyen bir durum. Bu kapsamda sınıf yönetimi becerisini kazanmak bu noktada büyük önem taşıyor. Çalıştaya katılan öğrencilerimizin sınıf yönetimi becerilerinin üç gün öncesine göre çok daha fazla geliştiğini tahmin ediyorum.”

Çalıştayın moderatörlüğünü üstlenen Prof. Dr. Turan Akman Erkılıç ise konuşmasına çalıştaya katılım sağlayan öğrencilerin Eğitim Fakültesinin farklı bölümlerinden akademik başarılarına göre seçildiğini belirtti. Erkılıç konuşmasının devamında şunları aktardı:

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.