Site Rengi

DOLAR 34,0394
EURO 37,9603
ALTIN 2.821,37
BIST 9.963,31
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
23°C
Hafif Yağmurlu
Cum 21°C
Cts 20°C
Paz 22°C
Pts 25°C

AKP’lilerden dayak yiyen AK Parti’liler !

19.09.2024
A+
A-

Günümüz Türk siyasetin en büyük sorununun,iktidara alternatif sunamayan,halka güven vermeyen muhalefetin olduğu iddia edilir. 22 yıldır ülkeyi yöneten Reis Bey’in dahi bu durumdan şikayetçi olduğu için muhalefetin yetersizliğini dile getirdiğine sık sık şahit oluruz.

Demokratik sistemde,denge-denetleme görevini üstlenen muhalefet, güçlü olduğu ve iktidara alternatif olarak durduğu müddetçe iktidar da kendisine çeki düzen verir.
Kısaca iyi muhalefet,iyi iktidar getirir.
Ülkede ki muhalefetsizliğin daha ağırını Eskişehir’de yaşıyoruz.

Açık ve net.25 yıldır Belediyeleri yöneten CHP’nin karşısında AK Parti muhalefet yapamıyor veya yapmıyor.Artık nasıl düşünüyorsanız..

Sosyal Medya da ve sahibi olduğu dijital platformlarda CHP’li Belediyelere karşı tek başına muhalefet eden Esat Demirtaş’ı geçen hafta Kanal 26 da ki programda dinlerken bir kez daha anladım ki;Eskişehir AK Parti’de bir sorun var ve sorun sadece bugün ait değil.

Esat Demirtaş’ın,hükümetin Alpagut’ta ki projesine karşı eylem düzenleyen sivil toplum örgütlerinin,BRAVDA’da duyar kasan çevrecileri,CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’in Bademlikte Otel yapımı için kestiği ağaçlara,Kazım Kurt’un ruhumuzun,geçmişimizin,hatıralarımızın ortasına “Plastik döşemek” için Hamamyolunda ağaçları kesmesine karşı suskunluklarını,iki yüzlülüklerini yüzlerine vururken tekrar tekrar düşünüyorum…

Acaba niçin,AK Partililerden bir tanesinden Esat Demirtaş’ın yaptığı gibi ikiyüzlülerin,iki yüzlülük yaptıklarını yüzlerine vurduklarını duyamıyoruz,göremiyoruz.

Av.Pınar Turhanoğlu hanımefendiyi istisna tutuyorum.Eskişehirde ki malum kesimin ikiyüzlülüğünü cesaretle dile getirmişti.

Mesela Esat Demirtaş olmasa;Odunpazarı Belediyesi Yenikent Tesislerini yapan müteahhitin, Odunpazarı Belediye Başkan Yardımcısı ile yemek yerken,başka bir Belediye Başkan yardımcısı tarafından vurdurulduğu iddiası ile yargılandığını kimse bilemeyecekti.Hadi onun sayesinde öğrendik.

AK İl Parti yöneticileri ne dediler….Biz biliyorduk” Allah Allah o zaman niye konuşmadınız….Yer yerinden oynayacak “Siyasi rezaleti” seyrettiler hala seyrediyorlar…

Tam tersi olsa….Odunpazarı veya Tepebaşı Belediyesini AK Parti veyahut MHP yönetse,topu topu altı Başkan yardımcısından iki tanesinin ismi aynı kriminal bir olaya karışmış olsa vayyy ki vayyyy……..

Karşısında muhalefet olmayan Kazım Kurt her zaman ki gibi olayı sulandırdı. Taktik,strateji aynı… Göreceksiniz vazgeçemeyeceği yardımcısı Ş.D’yi kadın dövdüğünde bile;nasıl başının üstünde taşımaya devam ettiyse yine aynısı yapacak.

Olayın soğuması ve unutulması için ortadan kaybolan,,eş başkanı olduğu iddia edilen Ş.D’yi üç vakte kalmaz tekrar baş köşeye oturur….O da nerede kalmıştık der devam eder..

Artık piyango kime vurur,kadın mı,erkek mi,zengin mi,fakir mi o şanslı kişi kim olur Allah bilir…
Kazım Kurt’ta, insana huzur veren ses tonu ve İstanbul Beyefendisi üslubu ile “AaKaPe Devleti çetelere teslim etti” diye nutuk atar.Hukuk adamı dediğinde böyle olmalı.Allah onun gibi hukuk adamlarını başımızdan eksik etmesin……Veladdalin Amin…..

AK Parti’liler de öyle bakar…

Esat Demirtaş, AK Parti’lilerin sol basın dolayısı ile BRAVDA ile iyi geçinme dertlerine ve kendisi ve bizim gibi “AKP yandaşlarına” her fırsatta dirsek atmalarını eleştir.Sonuna kadar haklı…..CHP’li Belediyeleri eleştiriyoruz diye neredeyse AK Parti içerisinde ki AKP’lilerden dayak yiyeceğiz.

Bir yerde bir yanlış var ama nerede……

AK Partililerin el üstünde tuttuğu BRAVDA’nın,tam kontrolünü elinde tutan CHP’li Belediye Başkanlarından Kazım Kurt aşağıdaki sözlerini yılın şakası olarak Cumhuriyet Gazetesine demeç olarak vermişti.

Akp’nin yerel basını kontrol altında tutup Anadolu’nun sesini kısmak adına tüm yetkilerini kullanarak ekonomik baskı ve yıldırma politikalarının tamamını görüyoruz. Asgari ücretin altında maaş alan basın emekçilerinin ve yerel basının sorunlarını Cumhuriyet Gazetesi’ne değerlendirdim.”

Bunu diyen siyasetçinin yönettiği Belediyede ki yardımcısı,yönettikleri Belediyenin müteahhitini vurdurtmaya azmettirmek iddiası ile yargılanıyor, ona göre “AKP”nin baskı altına aldığı yerel basında tek bir satır olarak bile geçmiyor.

Etimle,tırnağımla bu insanlardan, bunları yazmaktan tiksiniyorum.Nasıl bir hayatın içersindeyiz…….

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.