Site Rengi

DOLAR 34,2796
EURO 37,2077
ALTIN 2.980,70
BIST 9.046,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 12°C
Çok Bulutlu
Eskişehir
12°C
Çok Bulutlu
Cum 12°C
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 17°C

AK Parti’de şimdi sıra kimde ?

11.05.2024
A+
A-

Savaşı generaller kazanır,askerler kaybeder.Çünkü,savaş kazanılmış ise sebebi generallerin dehasıdır.Tam tersi savaş kaybedilmiş ise asker savaşmamıştır.Son yerel seçimin kaybedeni AK Parti de iş yavaş yavaş bu noktaya geliyor.

Eskişehir de generaller gayet mağrur.Seçimin kaybedilme nedeni emekliler,enflasyon,parti tabanın çalışmaması vs vs vs vs.Bu gerekçelerin tamamını aylardır dinliyoruz.Sormak gerekiyor. Reis Beyin “Hatalarımızı, telafi ettiğimiz kapsamlı bir muhasebe zeminine dönüştüreceğiz.”sözü Eskişehirde geçerli mi ve muhasebe yapılıyor mu???

Generaller mağlubiyetin sorumlusunu emeklilerin üzerine yıkarak işin içinden sıyrılmaya çalışıyorlar.Onlar için diğer sorumlu emeklilere ek zam vermeyenler.Telaffuz etmeye cesaretleri olsa sorumlu Reis Bey diyecekler.

Kurumsal bir parti olarak aday tespitini demokratik usullerle yaparsınız.Teşkilat ve üye arasında birlikteliği sağlarsınız.Halka doğru mesajlar verirsiniz.Seçim sürecini doğru yol ve yöntemlerle tamamlarsınız fakat seçimi kaybedersiniz.O zaman kaybetmenin nedenini başka yerlerde ararsınız.

Eskişehirde bunların hangisi yapıldı???Eskişehirde seçim mağlubiyetinin bir çok ana ve tali nedeni var.

Hepside tek temel üzerinden yükseliyor..”Biz istediğimizi aday gösteririz,sizde desteklemek zorundasınız” faşizmi..Burada kimin aday olduğu veya olmadığı önemli değil.”Biz”diyenlerin bozuk kafası..

Eskişehirde “Biz” dün başkalarıydı bugün onların yerini başkaları aldı.Fakat dün ve bugün ki “Biz”in hiç farkı yok.O kafa bozuk ve son derece tehlikeli…

Son günlerde Eskişehirde Reis Beyin ve ailesinin adını kullanarak racon kesenler türedi.AK Partinin genel başkanı halen Recep Tayyip Erdoğan’dır.Reis Beyi iyi tanıyalar bilir,parti işleri aile işlerini asla karıştırmaz.Onun için hiç kimsenin tali yollara girmemesini tavsiye ediyorum.

Uzun süredir teşkilatlar ile tabanın arası kopuk ve makas açık.O tali yollara girenler,seçim muhasebesi adına, kopukluğa neden üreterek Ak Parti teşkilatlarına çökmek istiyorlar.Buna da,Eskişehirde AK Partinin teşkilat ile taban arasında ki kopukluğuna hiç bir katkısı olmayan İl Başkanı Gürhan Albayrak ile başlamak istiyorlar.

İnsan biraz vicdan ve adaletli olur.Teşkilat ile tabanın kopukluğuna neden arıyorsanız;yıllar öncesinden bugüne kadar iktidar sarhoşu olanlardan,ihalecilerden,kibirlilerden,çapsız yöneticilerden başlayabilirsiniz..

20 yıldır AK Parti içerisinde olan,devlete hiç bulaşmamış.Bugün teşkilatın geldiği noktada zerre kadar suçu olmamış Gürhan Albayrak’tan başlamak için bayağı bir vicdansız ve adaletsiz olmak gerekiyor..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.