Site Rengi

DOLAR 34,1623
EURO 38,1653
ALTIN 2.914,46
BIST 9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 31°C
Açık
Eskişehir
31°C
Açık
Paz 14°C
Pts 13°C
Sal 18°C
Çar 24°C

ES-ES’i alet ederek Yöresel Fuar Aldatmacası ve Şehir Esnafına atılan Kazık !

09.06.2024
A+
A-

Kulübümüzden Bilgilendirme                                  7-15 Haziran 2024 tarihleri arasında şehrimizde gerçekleşecek olan “Yöresel Ürünler Festivali” organizasyonunda kulübümüze sağladığı kolaylık ve imkânlar neticesinde Eskişehirspor’umuz için önemli bir gelir desteğinin önünü açan Odunpazarı Belediye Başkanımız Sn. Kazım Kurt’a teşekkürlerimizi sunarız.

Yukarıda okumuş olduğunuz metin, Eskişehirspor resmi hesabından paylaşıldı. Ne yalan söyleyeyim, ilk okuyunca ES-ES‘in geleceğini karartanlar, bu sefer de şehir esnafının ekmeğine göz dikmiş demekten kendimi alamadım. Odunpazarı Belediyesi’nin, Burhan Sakallı zamanında Eskişehirspor’a tahsis ettiği Ihlamurkent’teki akaryakıt istasyonunu Eskişehirspor’un elinden zorla alanlar, bugün peynir tezgâhı açan seyyar satıcılara 1 milyon zorla bağış verdirip günah çıkarıyorlar.

Dün kanunsuz işlerinde Eskişehirspor’u hülle olarak kullananlar, bugün Eskişehirspor havarisi kesiliyorlar. Bunu yaparken de umudunu bayram öncesi ticari hareketliliğe bağlayan şehir esnafının ekmeğini dışarıdan gelip tezgâh açanlarla paylaşmasını istiyor.

Odunpazarı Belediyesi’nin önündeki otopark alanında bir çadır kuruldu. Burada “Yöresel Ürünler Stantları” aldatmacası ile sağlıksız ortamda, steril ve hijyenik olmayan gıda ürünlerini Eskişehir halkına satmaya çalışıyorlar. Peynir, tereyağı, sucuk başta olmak üzere aklınıza gelen gıda ürünleri sergileniyor. Her şey seyyar, soğutucu yok, muhafaza dolabı yok ve tüm ürünler sokak ortasında…

Üstelik Ticaret Odası, Esnaf Odaları, Lokantacılar Odası kısaca tüm şehir karşı, sadece Kazım Kurt destek veriyor. Bahane de Eskişehirspor…

Eskişehirspor’un geleceğini ipotek altına alan, Tepebaşı ve Odunpazarı Belediyelerine ait reklam ünitelerini çerez parasına 15 yıllığına yandaş firmaya peşkeş çekenler,

Şunu da söyleyeyim de içimde kalmasın. Sayısı hergün kendiliğinden artan.Bu Billboardlar  sadece oldugu  sayının  çok üstünde ve  dilediği zaman istediği yere billboard diktiği de ayrı bir fecaat ve haksız kazanç elde etmenin  en dip örneği 

14 yıldır Eskişehirspor kulübüne gelir getiren akaryakıt istasyonunu kulübün en güçsüz olduğu dönemde elinden alanlar, Vişnelik Kanlıkavak’taki Eskişehirspor altyapı yapısının elindeki tesisi alanlar güya Eskişehirspor yararına yapılan adı fuar denilen etkinlikte kulübü düşünüyor.

Eskişehirspor Yönetimi derhal açıklamalıdır. Bu organizasyonu yapan kişilerin isimleri bizde var. Bu iki kişi adına kulübe herhangi bir bağış yapılmış mıdır? Yapıldıysa ne kadar yapılmıştır? Yapılan bağış nerelerde kullanılmıştır?

Yöresel Ürünler Organizasyonunu yapan arkadaşlardan belediyede üst düzey görevde kimler Hizmet Bedeli (!) adı altında çıkar elde etmiştir ? Bu Organizasyona izin verilirken ilgili Meslek birlikleriyle istişare yapılmış mıdır ?

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, organizasyonu yapanlara bizim “BRAVDA” diye nitelendirdiğimiz medya kuruluşuna reklam vermesi için telkinde bulunup, onları bu medya kuruluşuna göndermiş midir? Kanal 26 TV ile yapılan anlaşmanın iptalini istemiş midir?

Bu Yöresel Ürünler Organizasyonunun bir aldatmaca olduğunu, bundan ne ES-ES’in ne de şehir insanının bir istifadesi olmadığını gözler önüne seriyoruz. Bu ürünler eve sokulamayacak kadar kokuşmuş, hijyen ve kaliteden yoksun.

ETO Başkanı Metin Güler’i haklı mücadelesinden dolayı tebrik ediyor, Eskişehir Valisi Sayın Hüseyin Aksoy’u, Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ayşe Ünlüce’yi, Tarım ve Sağlık İl Müdürlerini göreve davet ediyoruz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.