Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Paz 21°C
Pts 17°C
Sal 22°C
Çar 20°C

SÜLEYMAN REYHAN’ IN MASASINDAKİ KİTABIN SIRRI

16.03.2023
A+
A-

” Bu davanın sahibi Hakk’ tır. Hak olan davada Zafer muhakaktır”             Eskişehir AK Parti teşkilatında İl başkanı Zihni Çalışkan’ın Milletvekili aday adaylığı nedeni ile istifa etmesi sonrasında Süleyman Reyhan ‘ın il Başkanı olarak atanması kimseyi şaşırtmayan ve beklenen bir nihayetti.

Her virajda elinin altında tek bir kitap vardı. 06 Haziran 2012 de AK Parti Eskişehir il Başkanlığı görevini teslim ederken de,14 Mart 2023’te İkinci defa Görevi devralırken de aynı kitap……  Süleyman Reyhan’ın “Bir Liderin Doğuşu” Hiç bir zaman taviz vermediği bir başlıktı ve bir duruş vesilesiydi bu kitap onun için.

AK Parti  Teşkilatında kurulduğu günden beri her kademede görev alarak geldi bugünlere. Zaman zaman birkaç adım geriye çıktı ama arkasını hiç dönmedi. Yarım kalan hikayeyi körükleyen bir slogandı çünkü “Bir Liderin Doğuşu“.

Eskişehir’de de genelinde olduğu üzere aynı davanın farklı farklı güç dengeleri var.Yıllar içerisinde bir takım fikir ayrılıkları nedeni ile aynı çizgi üzerinde ama farklı noktalarda yürüseler de bu dönem Süleyman Reyhan isminde kimse bir fikir ayrılığı yaşamadı.

Dürüstlüğü ve hakkaniyeti ile tanınan Reyhan, 2023 seçim döneminde hali hazırda teşkilatin zaten içinde olduğu için bir boşluğa düşmesi söz konusu değil.Bu hem Eskişshir hem seçmen açısından +1 bir başlangıç.

Yerel yönetimlerde sen-ben ayrımından ziyade geneli kucaklayabilmek, zaman zaman fikir ayrılığı yaşansa da mevcutta birleşmek gerekir.

Süleyman Reyhan dönemi de mevcudiyeti Birlik şuurunu besleyen bir başlangıç dönemi oldu.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ‘ın da ifade buyurdugu üzere,

Bu bir hatime değil, bu bir Fatiha’dır. Bu yeniden başlangıçtır.

Özellikle 2023 seçimlerine çok az bir vakit kala bu mevcudiyeti titizlikle SKM noktalarında konuşlamak ve harekete geçirmek önceki dönemde zaten teşkilat başkani olan Süleyman Reyhan’ın il başkanı olarak çok daha koordine edebileceği önemli detaylar.

An’ı ve Anı’ları iyi bilen bir başkan ile devam etmenin rahatlığı ile 2023 seçimlerini diliyoruz ki Zafer mutluluğu ile birlikte hep beraber yaşayalım.

Kaldığımız yerden ama öncekinden çok daha taze umutlarla ve Süleyman Reyhan ile birlikte tüm teşkilata başarılar diliyoruz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.