Site Rengi

DOLAR 34,0020
EURO 38,0357
ALTIN 2.832,30
BIST 9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Az Bulutlu
Eskişehir
23°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 24°C

Kanlıkavak Park’ındaki eski köprü vatandaşları endişelendiriyor

Kanlıkavak Park’ındaki eski köprü vatandaşları endişelendiriyor
08.08.2024
A+
A-

Eskişehir Kanlıkavak Parkı’nda bulunan eski köprü, çevrede yaşayan vatandaşları endişelendiriyor. Köprüden geçerken korktuklarını belirten vatandaşlar, gerekli mercilerin konuyla bir an önce ilgilenmesini istiyor.
Kanlıkavak Parkı’nda demir profilden yapılan bulunan köprü, uzun yıllardır çevre halkına hizmet veriyor. Yer yer demirlerinde paslanma gözlenen köprünün tehlike arz ettiğini ve geçerken korktuklarını söyleyen çevre halkı, daha sağlam yeni bir köprü talep ediyor.

Bölgeye yakın yerde yıllardır balık tuttuğunu anlatan bölge insanı Şehmuz Karaca, yaşadıkları endişeyi anlatarak yetkililerin bir an önce köprüyle ilgilenmesini istedi. Sadece kendisinin değil, gün içerisinde köprüden geçen vatandaşların da şikâyet ettiğini ve düşmekten korktuklarını belirten Karaca, “Ben 5 yıldır buraya gelip balık tutuyorum o zamandan beri bunu gerekli mercilere bildirdik, belki daha öncede söylenmiştir. Yetkililere kaç kere söyledik ama ilgilenen yok. Ne zaman yaparlar bilmiyoruz.

Sadece bene değil buradan geçen herkes şikâyetçi. Köprünün yıkılıp, tekrardan yapılması lazım. Buradan geçerken korkuyoruz, düşme tehlikesi her an olabilir. Çok sıkıntılı bir köprü. Acilen yapılması gerekiyor” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.