Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 16°C
Çar 20°C
Per 19°C

Afyonkarahisar’da açılan sergi, Çanakkale şehitlerini anlatıyor

Afyonkarahisar’da açılan sergi, Çanakkale şehitlerini anlatıyor
24.03.2024
A+
A-

18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 109’uncu yıl dönümü nedeniyle Kamil Miras Anadolu Lisesi, Güzel Sanatlar Lisesi, Recep Tayyip Erdoğan Anadolu Lisesi ve Afyonkarahisar Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi okulları katkılarıyla oluşturulan ’18 Mart Çanakkale Sergisi’ açıldı.

Sergiyi ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci’ye, şube müdürleri Abdullah Kaya, İbrahim Erdem Gülcü, Mustafa Günay ve Hayati Duman ile birlikte okul idarecileri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş eşlik etti.

Ziyarette öğrenciler yapmış oldukları Çanakkale Savaşı objelerini ve resim sergisini inceleyen İl Müdürü Miraç Sünnetci, “Çanakkale destandır. Çanakkale direnişin adıdır. Çanakkale ruhunun gelecek nesillerimize aktarılması hepimizin ortak gayesidir. Bu sergi ile vatanın kutsallığını ve kolay kazanılmadığını, sadece Çanakkale Şavaşı’nda 250 binden fazla şehit verildiğini yeni nesillerimize göstermek istedik. Bunda da başarılı olduğumuza inanıyorum” dedi.

Ziyaret, hatıra fotoğrafının çekilmesi ile sona erdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.