Site Rengi

DOLAR 32,5246
EURO 34,7847
ALTIN 2.440,94
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 19°C
Az Bulutlu
Eskişehir
19°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 17°C
Çar 20°C
Per 18°C

Afyonkarahisarlı sporcu Türkiye Vücut Geliştirme Şampiyonu oldu

Afyonkarahisarlı sporcu Türkiye Vücut Geliştirme Şampiyonu oldu
18.03.2024
A+
A-

Afjim Spor Kulübü’nün başarılı öğrencisi Aykut Turan, Türkiye Vücut Geliştirme Yarışması’nda yakaladığı başarı ile Türkiye Şampiyonu oldu.

Afyonkarahisarlı milli sporcu ve antrenör Yusuf Evyurt kendisi gibi şampiyonlar yetiştirmeye devam ediyor. Turan, Türkiye Vücut Geliştirme Yarışması’nda yakaladığı başarı ile Türkiye Şampiyonu oldu. Turan kazandığı şampiyonluk sonrası önümüzdeki mayıs ayında gerçekleştirilecek olan Avrupa Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Evyurt, Türk sporunun gelişmesine her daim katkı sağlayacaklarını ve yeni şampiyonlar yetiştirmek için canla başla çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.