Site Rengi

DOLAR 32,3711
EURO 34,7026
ALTIN 2.402,29
BIST 10.180,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 18°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
18°C
Hafif Yağmurlu
Cum 18°C
Cts 13°C
Paz 18°C
Pts 22°C

Aile Okulu ve Gençlik Okulu’ seminerleri sürüyor

Aile Okulu ve Gençlik Okulu’ seminerleri sürüyor
05.12.2023
A+
A-

Afyonkarahisar Sandıklı 75. Yıl İlkokulu Müdürü Mehmet Yılmaz tarafından başlatılan ‘Aile Okulu ve Gençlik Okulu’ seminerleri devam ediyor.

İki yıl önce Afyonkarahisar’da başlayan bu seminerler Hakkari, Burdur, Denizli, Antalya, Konya, Bursa, Aydın ve Fransa’da da yapılarak yüzlerce aileye ve gence destek verildi. Ailelerin çocuklarla yaşadıkları sorunların dile getirildiği seminerlerde bilimsel çalışmalar örnekler eşliğinde anlatılıyor. Seminerlerde anne ve babanın çocuklarla birlikte vakit geçirmesinin çocukta oluşturduğu olumlu duyguları, çocukların iyi veya kötü her davranışları aileden kopyaladığını, iyi bir çocuk istemekten ziyade iyi bir insan olmaya çalışmanın önemini anlatan Yılmaz, “Gönüllü olarak yaptığım bu seminerlerde çok güzel neticeler aldım, dinlemeye değer bulan ailelere minnettarım. Gençlik Okulu seminerlerinde ise gençlerin sınav sürecinde yaşadıkları sorunlara bir nebze çözüm bulmak amaçlanmıştır. Bu seminerde gençlerin sınava yönelik alışkanlıklarını olumlu yönde değiştirmek ve gençlere güzel örnekler göstererek onların başarabilme azimlerini artırmak amaçlanmıştır. Seminerler ile gençlerin hayatlarının güzelleşmesine küçük bir katkı sunmak, başarılarına destek olmak istiyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.