Site Rengi

DOLAR 32,5371
EURO 34,8354
ALTIN 2.443,65
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 19°C
Az Bulutlu
Eskişehir
19°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 17°C
Çar 20°C
Per 18°C

AK Belediyecilik Hizmetlerine CHP’nin Hayali bile Erişemez

AK Belediyecilik Hizmetlerine CHP’nin Hayali bile Erişemez
24.01.2024
A+
A-

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’un katıldığı bir programda, AK Parti Belediyeciliğine yönelik yaptığı açıklamalara AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Ümit Sezer’den sert yanıtlar geldi.

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’un katıldığı bir programda, AK Parti Belediyeciliğine yönelik yaptığı açıklamalara AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Ümit Sezer’den sert yanıtlar geldi. Odunpazarı İlçe Başkanı Ümit Sezer, “Kendi partinizdeki misafirlerinizle bile AK Parti belediyeciliğinin ilçemize kazandırdığı hizmetlerde bir araya geliyorsunuz.” ifadelerinde bulundu. 31 Mart 2024’te hem Büyükşehir’de hem de 14 ilçede seçimi kazanacaklarını ifade eden Başkan Sezer, yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi. “Kazım Bey her seçim öncesinde olduğu gibi bu seçimlere sayılı günler kala yine meydanlardan ucu açık içi boş vaatler sunmaya devam ediyor.

Bugün CHP Belediyelerini kendi içlerinde bir sıralamaya koysak, içlerinde AK Parti’mizin belediyecilik hizmetlerine dil uzatabilecek son kişidir Kazım Kurt. Devraldığı AK Parti Belediyesi 2004 – 2014 yılları arasında Odunpazarı’na yeni mahalleleriyle, kentsel dönüşüm ve restorasyon projeleriyle, sosyal ve kültürel faaliyetler alanlarıyla güç katmışken, sizin 10 yıllık Belediye Başkanlığı sürecinizde yapmış olduğunuz somut bir çalışmanın olmaması bizleri hiç şaşırtmıyor. Bugün görüyoruz ki, kendi partinizdeki misafirlerinizle bile AK Parti belediyeciliğinin ilçemize kazandırdığı hizmetlerde bir araya geliyorsunuz, AK Parti Belediyeciliği’nin vizyonu sayesinde taş üstüne taş koymadan ilerleyebiliyorsunuz. Görüyoruz ki 10 yıllık bir AK Belediyecilik vizyonu, kendinden sonra gelenleri bile çalışmış gibi gösterebilecek argümanlara sahiptir.

Ancak sizden sonra, yani 31 Mart 2024 sonrasında Odunpazarı tekrar AK Belediyecilik ile buluştuğunda sizin bıraktığınız enkazı toparlamak bizim için bile kolay olmayacak. Ancak AK Parti Belediyecilik anlayışının en profesyonel halidir. Odunpazarı’mıza da yeniden hizmet etmenin aşkıyla, sizin bıraktığınız enkazı da kaldıracak ve ilçemizi ihya edeceğiz.

AK Parti Belediyeciliğinde ayrım yapıldığı iddiasında bulunulması tamamen basiretsizce bir açıklamadır. Bizim hiçbir belediyemizde milletimiz mağdur edilmemiştir ve toplumumuzun tamamına fayda sağlayacak çalışmalar yapılmıştır. Hem Büyükşehir’de adayımız Sn. Nebi Hatipoğlu ile hem de tüm 14 ilçemizdeki adaylarımızla göreve geldiğimizde şehrimizin hakkettiği seviyelere yükselmesine sizler de tanık olacaksınız. Tüm Türkiye’de AK Parti’miz ile yönetilen belediyelerin günden güne geliştiğinin milletimiz de farkında ve CHP zihniyetiyle yönetilen belediyelerin hizmetten uzak heykel belediyeciliği yaparak rant uğruna vatandaşımızı mağdur ettiği de yine hepimizin malumudur. Biz kazanınca kimse kaybetmeyecek, hizmet yapmayı siyaset yapmak sanan siz de dahil.”

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.