Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 25°C
Az Bulutlu
Eskişehir
25°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 17°C
Sal 21°C

AK Parti Eskişehir’de Siyaset Akademisi Kadın Eğitim Programı düzenlendi

AK Parti Eskişehir’de Siyaset Akademisi Kadın Eğitim Programı düzenlendi
11.03.2024
A+
A-

AK Parti Eskişehir İl Kadın Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen “Siyaset Akademisi Kadın Eğitim Programı” kapsamında katılımcılara sertifika dağıtım töreni düzenlendi.

Dağıtım törenine, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları MYK Üyesi ve AR-GE Birim Başkanı Züleyha Karademir, Genel Merkez MKYK Üyesi AR-GE Başkan Yardımcısı Sema Arıoğlu, AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak, İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Ünalır ve çok sayıda teşkilât mensubu ve vatandaş katıldı.
Törende konuşan AK Parti Eskişehir İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Ünalır, düzenledikleri program hakkında bilgilendirmede bulundu.

Kadınların siyasette daha etkin rol alması ve siyasi bilincin artması amacıyla düzenlenen eğitim programının önemine vurgu yapan Başkan Ünalır, şu ifadeleri kullandı:
“AK Parti’mizin kadınlara yönelik düzenlediği bu tür eğitim programlarıyla birlikte kadınlarımız artık siyasette çok daha fazla etkin ve daha güçlü bir şekilde rol alıyorlar. Gerçekleştirdiğimiz eğitimlerde 200 kadınımız sertifika almaya hak kazandı ve kıymetli başkanlarımız ile birlikte sertifikalarını kendilerine teslim ettik. Klasik tabirle siyasete artık kadın eli daha çok değiyor ve değmeye devam edecek. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın elini daha da güçlendirmek için AK Kadınlar olarak çalışmalarımıza durmaksızın devam…”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.