Site Rengi

DOLAR 32,5011
EURO 34,9092
ALTIN 2.440,76
BIST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
22°C
Hafif Yağmurlu
Sal 18°C
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 16°C

AK Parti İl Başkanı Süleyman Reyhan Ortak Akıl ve İşbirliği içinde Hareket Edeceğiz

AK Parti İl Başkanı Süleyman Reyhan Ortak Akıl ve İşbirliği içinde Hareket Edeceğiz
15.06.2023
A+
A-

Adalet ve Kalkınma Partisi Eskişehir il Başkanı Süleyman Reyhan  Ankara’da Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde AK Parti Eskişehir Milletvekilleri Fatih Dönmez ve Prof Dr Ayşen Gürcan ile gerçekleştirdigi toplantı sonrasında yaptığı yazılı açıklamada önemli mesajlar verdi Reyhan verdiği mesajlarda bu başlıklara değindi.

Sevgili Eskişehir halkı; Tarihten bugüne, birçok zorluğun üstesinden gelerek güçlü bir millet olduk. Büyük bir inanç, azim ve kararlılıkla ülkemize, değerlerimize, hürriyetimize, bağımsızlığımıza ve hukukumuza sahip çıktık. Türkiye Yüzyılı, istiklal ve istikbalin yüzyılıdır ve bugün daha güçlüyüz, yarın ise daha da güçleneceğiz. Tüm insanlarımızın istiklaline ve istikbaline güvenle baktığı bir Türkiye için yeni projeler, programlar, eserler ve hizmetler üretmeye devam edeceğiz. Gelişen ve değişen dünyada daima yeniliklere ayak uyduran ve geleceğe duyarlı bir anlayışla çalışıyoruz. Gençlerimizin yeteneklerini ve kabiliyetlerini artırarak, yarının dünyasını inşa edecek bir nesil yetiştirmek için gayret gösteriyoruz dedi.

AK Parti Eskişehir il Başkanı Reyhan; Dünya çapında yükselişimizi ahenkli bir yönetim anlayışıyla ve güçlü altyapımızla sürdürerek, hiçbir gerileme veya duraklama yaşamadan doğru hedeflere, doğru kararlara ve doğru adımlara odaklanarak büyük ve güçlü Türkiye’yi inşa etmek için Eskişehir olarak güçlü katkılar sunacağız. Yeni dönemde ilimizin sürdürülebilir kalkınması için önceliklerimizi ve vizyoner projelerimizi belirlemek üzere ortak akıl ve işbirliğiyle hareket edeceğiz. Bu sayede eylem planlarımızı hayata geçirerek ilimizin geleceğini daha da güçlendireceğiz.

Süleyman Reyhan,Eskişehir’in potansiyelini maksimum düzeyde değerlendirerek ekonomik, sosyal ve kültürel açıdan ilimizi daha da ileriye taşıyacağız. Yatırımlarımız ve desteklerimizle yaşam kalitesini artıracak ve insanlarımızın mutluluğunu sağlayacak adımlar atacağız. Siz değerli Eskişehirlilerin desteği ve katkılarıyla birlikte, daha güzel bir gelecek için çalışmaya devam edeceğiz. Eskişehir’i ileri taşımak için birlikte hareket edeceğiz.

Yeni vekillerimiz ve bakanlarımızla gücümüze güç katacağız.Allah yar ve yardımcımız olsun dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.