Site Rengi

DOLAR 32,5270
EURO 34,9310
ALTIN 2.432,08
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Sal 18°C
Çar 18°C
Per 18°C
Cum 17°C

ESOGÜ Rektörü Prof. Dr. Kamil Çolak Kurban Bayramı mesajı yayınladı

ESOGÜ Rektörü Prof. Dr. Kamil Çolak Kurban Bayramı mesajı yayınladı
27.06.2023
A+
A-

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kamil Çolak, yayınladığı mesajda tüm İslam Alemi’nin Kurban Bayramı’nı kutladı.

Bayramda kırgınlık ve dargınlıkların bir kenara bırakılarak sevgi ve hoşgörünün hâkim kılınması gerektiğine dikkat çeken Rektör Çolak, “Sevgi, saygı, iyilik ve dayanışma duygularının yoğun olarak yaşandığı bayramlar, milletçe birlik ve beraberliğimizin pekiştiği günlerdir. Bayramlarımız aynı zamanda gündelik hayatın yoğunluğu içerisinde yalnızlaşan ve yakınlarına zaman ayırmakta zorlanan günümüz insanına, durup düşünme ve çevresindeki maddi ve manevi yardıma ihtiyaç duyan insanları fark etme imkânı sunmaktadır. Huzurun, bereketin, paylaşmanın doruğa çıktığı bir Kurban Bayramı’na daha ulaşmanın mutluluğunu yaşarken kalbimizi iyiliklere, güzelliklere, hayırlara açmalı, bayram vesilesi ile ailemiz ve akrabalarımızın yanı sıra ihtiyaç sahiplerine de imkânlarımız el verdiğince el uzatmalıyız.

Bayramların kendine has güzel atmosferini iyi değerlendirmeli, kırgınlık ve dargınlıkları bir kenara bırakarak sevgi ve hoşgörüyü hâkim kılmalıyız. Bu duygularla milletimiz ve tüm İslam Alemi’nin Kurban Bayramı’nı tebrik ediyor, bayramın ülkemiz ve insanlığa huzur, mutluluk ve hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.