Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 18°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
18°C
Hafif Yağmurlu
Paz 21°C
Pts 18°C
Sal 21°C
Çar 20°C

AK Parti Milletvekilleri devreye girdi, ES-ES’in Borçları Silindi

AK Parti Milletvekilleri devreye girdi, ES-ES’in Borçları Silindi
06.11.2023
A+
A-

Eskişehirspor Başkanı Erkan Koca bugün düzenlediği basın toplantısında;Kulüpte 30 aydır ödenmeyen elektrik faturası nedeniyle sorunlar yaşandığını ve bu sorunun çözüldüğünü söyledi.30 Aylık birikmiş Elektrik borçları olduğunu,AK Parti Eskişehir Milletvekili Fatih Dönmez, AK Parti Eskişehir Milletvekili Ayşen Gürcan ve AK Parti Eskişehir İl Başkanı Süleyman Reyhan’a ilettik. Bu sorunun çözülmesi için girişimlerde bulundular. Spor Toto ile bir görüşme sağladılar ve Spor Toto bize 2 milyon TL bedelli sponsor olmayı kabul etti. Bu paranın 1 milyon TL’si ile Zorlu Enerjiye olan borç ödendi. Kalan 1 milyon TL de kadromuzda bulunan futbolculara ödeme yapıldı. Fatih Dönmez, Ayşen Gürcan ve Süleyman Reyhan’a teşekkürlerimizi iletiyoruz.”

Başkan Koca, Vali Hanefi Demirkol Tesislerinin elektriklerinin kesilmesiyle karşı karşıya kaldıklarını söyledi. Kulübün eski başkanı Mustafa Akgören’in yaptığı sistemle elektrik borcunun sponsor aracılığıyla sildirdiklerini söyleyen Başkan Koca, sözlerine şöyle devam etti:

“2020 yılında Mustafa Akgören başkanlığındaki yönetim kurulumuz Zorlu Enerji ile bir sponsorluk anlaşması yapmışlardı. Bu sponsorluk anlaşmasında da geçmiş dönemde olan elektrik borçlarının hepsinin silinmesi ve bunun karşılığında da sponsorluk vererek tüm geçmiş dönemdeki borçları silmişlerdi sağ olsunlar. Onlara buradan teşekkür ederiz. Günümüze kadar da maalesef ki 30 aydır elektrik faturası Eskişehirspor tesislerinde ödenmemiş. Zorlu Enerji ile görüşmelerimizden sonra tesislerimizde elektrikle alakalı kesintilerin olacağını dün bizlere ilettiler. Biz de bu durumu tabi ki Eskişehirspor şampiyonluğa ilerlerken, böyle bir hava yakalamışken tesislerimizdeki elektrik kesintisinin bizi zora sokacağını hem futbolcularımız açısından hem tesisin işleyişi açısından zor duruma sokacaktı. Bizler de Zorlu Enerji ile Genel Müdür Cihan Bey ile görüşme sağladık ve sonucunda da 10 aylık borcu stadyumumuzda Zorlu Enerji ile bir yıllık sponsorluk anlaşması yaparak kendi ocak dönemimizden bugüne kadar olan elektrik faturamızı sponsorluk aracılığıyla Mustafa başkanın yaptığı sistemle sildirmiş bulunmaktayız.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.