Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 24°C
Az Bulutlu
Eskişehir
24°C
Az Bulutlu
Cts 20°C
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 19°C

AK Parti Odunpazarı Marmara Depremi’ni Unutmadı

AK Parti Odunpazarı Marmara Depremi’ni Unutmadı
18.08.2023
A+
A-

        AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanlığı’na bağlı İstiklal Mahallesi teşkilatı tarafından 17 Ağustos 1999 Marmara depreminde yaşamını yitiren vatandaşlarımız ile aziz şehitlerimiz adına Mevlid-i Şerif okutuldu.

AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanlığı’na bağlı İstiklal Mahallesi teşkilatı tarafından 17 Ağustos 1999 Marmara depreminde yaşamını yitiren vatandaşlarımız ile aziz şehitlerimiz adına Mevlid-i Şerif okutuldu. İstiklal Mahallesi Yalaman Camii’nde okunan Mevlid-i Şerif’in ardından İlçe Başkanlığı ikramda bulundu. Gerçekleşen programla alakalı olarak AK Parti Odunpazarı İlçe Kadın Kolları Başkanı Lale Şahin açıklamalarda bulundu. Başkan Şahin yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi. “Ülkemiz geçmişten bugüne dek pek çok felaketle mücadele etmek durumunda kalmıştır. Bunların da başında deprem felaketi gelmektedir. 6 ay önce Kahramanmaraş merkezli depremler ne yazık ki tüm yurdumuzu derinden üzmüştür. 24 sene önce bugün meydana gelen Marmara Depremi’nin de izlerini hala daha taşımakta ve o günlerin etkisini hissetmekteyiz.

Yine aynı şekilde ülkemizin mücadele verdiği bir diğer husus da terördür. Vatanımızın ve milletimizin bekası için gözünü kırpmadan şehit olan kahramanlarımıza da daima minnet duymaktayız. Bugün de İstiklal Mahallesi teşkilatımız ile birlikte hem Marmara Depremi’nde yaşamını yitiren hem de ülkemizin bekası için şehit olan vatandaşlarımıza Mevlid-i Şerifler okuduk. Biz kadınlar her birimiz anneyiz ya da anne adayıyız. Gerek afetlerde gerekse şehit olarak yaşamını yitiren her bir can bizlerin yüreğine kor gibi düşmektedir. Çok şükür ki devletimizin varlığı, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dirayetli duruşuyla her türlü felaketle mücadele edebilecek inanca ve güce sahip bir haldeyiz.

AK Parti Odunpazarı İlçe Kadın Kolları Başkanlığı olarak ilçemizdeki tüm kadınlarımızla birlikte hem ilçemizin hem de şehrimizin daha güçlü ve müreffeh bir seviyeye geleceğine yürekten inanıyorum. 6 Şubat 2023 ve 17 Ağustos 1999 depremleri başta olmak üzere tüm afetlerde yaşamını yitiren ve milletimizin huzuru ve güvenliği için şehadete erişen tüm aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, milletimize başsağlığı ve sabırlar diliyorum.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.