Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 17°C
Çar 20°C
Per 19°C

AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanlığı’nda Yeni Bir Dönem Başlıyor !

AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanlığı’nda Yeni Bir Dönem Başlıyor !
02.11.2023
A+
A-

AK Parti Tepebaşı ilçe Başkanı Emre Aydın Yeni revize edilen Yönetim kurulu listesini açıkladı.Emre Aydın,AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanlığı, teşkilat değişikliklerine giderek gücüne güç katmaya devam ediyor dedi.

Aydın;Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir’in onayı ile oluşturulan yeni yönetim kurulu, ilçe başkanı Emre Aydın liderliğinde aşağıda isimleri bulunan üyelerden oluşuyor:

Ahmet Onur Yılmaz

Alaattin Özen

Ayşegül Mutlu

Derya Çakır

Emre Akbaş

Emre Ocak

Erdem Koçak

Ersin Çaltı

Fatih Mehmet Akmeşe

Fikriye Sarıçam

Gültekin Polat

İzzet Erdağ

İzzet Ünal

Kadir Ersöz

Kemal Çankırlı

Muhammed Ali Kaya

Neslihan Ateş

Nevzat Ergün

Nuri Şimşek

Oktay Birgül

Ramazan Alpaslan

Recep Çakır

Samiye Gündüz

Selahattin Akar

Sercan Savaş

Şaban Çakal

Volkan Öztürk

Yağmur Kaplan

Yılmaz Altsoy

 

Yeni yönetim kurulu, ilçenin yerel seçim çalışmalarında daha da güçlenerek, halka daha etkin hizmet sunmayı hedefliyor. Bu değişikliklerle birlikte, AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanlığı, önümüzdeki dönemde daha da aktif ve verimli bir şekilde çalışmalarına devam edecek.

AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Emre Aydın, bu yeni kadronun enerjisi ve azmi ile yerel seçimlerde Tepebaşı Belediyesi’nin AK Belediyecilikle tanışacağına inandığını ifade ederken, tüm ilçe halkına teşkilatlarının kapılarının her zaman açık olduğunu ve her türlü destek ve katkıya hazır olduklarını belirtti. İlçe başkanı Aydın, gelecekteki projeler ve çalışmalar hakkında da bilgi verdi ve daha güçlü bir Tepebaşı için kararlılıklarını dile getirdi.

Yerel seçimlere daha da güçlü bir şekilde hazırlanan AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanlığı, ilçe sakinlerine daha iyi hizmet sunmayı amaçlıyor. Yeni dönemin hayırlı ve başarılı olmasını dileriz dedi

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.