Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 19°C
Az Bulutlu
Eskişehir
19°C
Az Bulutlu
Paz 20°C
Pts 19°C
Sal 21°C
Çar 20°C

AK PARTİ’DE KADIN KONTENJANINA TANIDIK ADAY

AK PARTİ’DE KADIN KONTENJANINA TANIDIK ADAY
15.03.2023
A+
A-

14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimleri için Siyasi Partilere Milletvekili aday adayları başvurmaya devam ediyor. Adalet ve Kalkınma Partisi’nde İl Başkan Yardımcısı ve Belediye Meclis Üyeliği görevlerinde bulunan Avukat Pınar Turhanoğlu Gücüyener’de Milletvekili Aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Aynı zamanda HUDER Başkanlığı görevini de yürüten Turhanoğlu 2009  da AK Parti Odunpazarı Belediye Meclis Üyeliği görevini yerine getirdi. Dündar Ünlü’ nün İl Başkanlığı döneminde 2014-2018 arası ve Zihni Çalışkan ın İkinci döneminde İl Başkan Yardımcılığı yapan Pınar Turhanoğlu Gücüyener geçtiğimiz Pazartesi günü AK Parti Eskişehir Milletvekili aday adayı olarak kadın kontenjanından  müracaatını yaptı.

PINAR TURHANOĞLU GÜCÜYENER KİMDİR?

2005 yılında başlayan siyasi hayatında, gençlik kolları ve kadın kolları sandık yönetim kurulu üyeliğinden başlayan pek çok görevde bulunmuştur.2006 yılında AK Parti Eskişehir İl yönetim kurulu üyeliği, 2007 yılında Siyasi ve Hukuki İşlerden sorumlu il başkan yardımcılığı ve SKM başkan yardımcılığı, 2009 yılında il disiplin kurulu başkanlığı görevlerinde bulunmuştur.

1. Dönem siyaset akademisi Türkiye birincisi olarak Başbakanımızın elinden sertifikasını almıştır. 2009-2014 yılları arası Odunpazarı ve Büyükşehir Belediye Meclis üyesi olarak görev yapmıştır. Odunpazarı Belediyesi Hukuk Komisyonu Başkanlığı ve Büyükşehir Belediyesi Plan Bütçe Komisyonu üyeliği görevlerinde bulunmuştur.

2014-2018 yılları arasında İl Seçim İşleri Başkanı olarak görev yapmıştır.2020-2023 yılları arasında İl Yerel Yönetimler Başkanı olarak görev yapmıştır.

Haftalık köşe yazıları İki Eylül Gazetesi, Medya Midas’ta, aylık köşe yazıları Manşet Gazetesinde yayınlanmıştır.İl İnsan Hakları Kurulu üyeliği görevinde bulunmuştur.Eskişehir İş ve Meslek Sahibi Kadınlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinde bulunmuştur.

Tüketiciyi Destekleme Derneği Onur Kurulu başkanlığı görevinde bulunmuştur.
Eskişehir Kadın Girişimciliğini Destekleme Derneği yönetim kurulu üyeliği görevinde bulunmuştur.
Hukuki Araştırmalar Derneği Genel Merkez Başkan Yardımcısı ve Eskişehir Şube Başkanıdır.
Yerel İstihdam ve Kalkınma Derneği Başkan yardımcısıdır.
Türkiye Beyaz Ay Derneği Eskişehir Şubesi kurucu yönetim kurulu üyesidir.Van Es Sosyal Kültürel Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği üyesidir.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.