Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 18°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
18°C
Hafif Yağmurlu
Paz 21°C
Pts 18°C
Sal 21°C
Çar 20°C

AK Partili Gençler Eğitimlere Başladı

15.08.2019
A+
A-

AK Parti Tepebaşı Gençlik Kolları, teşkilat içi eğitimlere başladı. 
AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Halil Gıcır, konuyla ilgili gençlik akademisinin tüm hızıyla devam ettiğini söyledi. Başkan Gıcır, "Bugüne kadar yaptığımız 17 programda farklı konularda alanında uzman 17 hocamızla gençliği buluşturduk. Eğitimlerin konusu ve içeriği tüm gençlere yol gösterme, hayatları boyunca kullanacakları bilgilerle yollarını aydınlatmak, tecrübeyle gençliği buluşturmaya yönelik olup gençlerde ki dava aşkını ve bilgi birikimini oluşturmayı amaçlamaktadır. İlk programımızdan bu yana her hocamızın da söylediği gibi "Gençliğin değerini bilindikçe geleceği garantiye almış oluruz" sözünden yola çıkarak gençliğe değer veren bir teşkilat olarak gençliği hak ettiği yerlere ve değere ulaştırmaya kararlıyız. Bu sebeple yerel siyasetten ulusal siyasete, iç politikadan dış politikaya, etkili iletişim ve liderlik başlıkları altında birçok konuda eğitimlerimizi yaptık ve düzenli halde de yapmaya devam edeceğiz" diye konuştu.
Diğer yandan eğitimlerin haftada 2 gün olduğunu da aktaran Başkan Gıcır, eğitimlere gençlik kollarındaki her kademeden bireylerin katılabildiğini belirterek tecrübelerini ve bilgilerini paylaşan tüm hocalara teşekkür etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.