Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 25°C
Az Bulutlu
Eskişehir
25°C
Az Bulutlu
Cts 20°C
Paz 20°C
Pts 18°C
Sal 19°C

AK Partili Günay’dan Çözüm Bekleyen Yollar İçin Müjde

AK Partili Günay’dan Çözüm Bekleyen Yollar İçin Müjde
24.12.2021
A+
A-

AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay, Eskişehir’in çözüm bekleyen Alpu-Mihalıççık ve Seyitgazi-Afyonkarahisar yolları için müjde verdi. Günay, müjdeyi sosyal medya hesabın üzerinden yaptığı paylaşımla duyurdu.

AK Partili Günay, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada: “Eskişehir İlçe Yolları projelerini yakından takip ediyoruz. En son 12 Ekim 2021 tarihinde Karayolları Genel Müdürü Sn. Abdülkadir Uraloğlu’nu ziyaretimde dört ilçe yolunu masaya yatırdık, Genel Müdürümüz anında gerekli talimatları verdi, yol haritasını paylaştı.
2021 sonu itibariyle Eskişehir ilçe yol projeleri;
Sarıcakaya yolunun büyük bölümü 2022 içinde bitecek, 2023 başında tamamlanmış olacak.
Alpu yolunun büyük bölümü 2022 içinde bitecek, 2023 tamamlanmış olacak, kamulaştırma işinin bitirilmesi talimatı verildi.
Taleplerimiz doğrultusunda;
Alpu-Mihalıççık yolunun projesi tamamlandı. 2022 yılı yatırım programına alınması için teklif edildi.
Malıçlı hemşerilerimize hayırlı olsun.
Eskişehir–Seyitgazi–Kırka yol proje ihalesi kapsamında 75 km’lik kesimde yatay ve düşey hat onaylanmış olup,yatırım programına alınması için projelendirme işleminin tamamlanması talimatı verildi.
Seyitgazili hemşerilerimize hayırlı olsun.
Kısacası, ilçe yollarını yakından takip etmekteyiz, Hükümetimiz her yatırımda olduğu gibi dört ilçe yolu yatırımını da gerçekleştiriyor.
Her can bizim için çok değerli, hiç bir bedel giden canı telafi edemez.
İnsan hayatından bahsetiyoruz, bu işin iktidarı veya muhalefeti olmaz.
Hele hele siyaseti hiç olmaz.
“İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” düsturunu şiar edinmiş bir lider olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan her zaman insana hizmeti ön plana almıştır.
Sorun varsa çözüm mercileri ortadadır. İletişime geçersiniz ya da iletişimde olanlardan bilgi alırsınız.
Başta yakın takibi ve talimatları için Sn. Cumhurbaşkanımıza, Ulaştırma Bakanımız Sn. Adil Karaismailoğlu’na ve KGM Sn. Abdülkadir Uraloğlu’nun şahsında emeği geçenlere hemşerilerim adına teşekkür ederim.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.