Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 19°C
Az Bulutlu
Eskişehir
19°C
Az Bulutlu
Paz 20°C
Pts 19°C
Sal 20°C
Çar 20°C

AKAR:ÇEDES’E KARŞI MANKURTLAR BİRARADA

AKAR:ÇEDES’E KARŞI MANKURTLAR BİRARADA

Eğitim Bir-Sen Eskişehir 1 nolu Şube Başkanı İbrahim Akar dün Eskişehir Barosu’nun yaptığı açıklamaya tepki göstererek ÇEDES (Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum) Proje Milli Eğitim Bakanlığı, Gençlik Spor Bakanlığı ve Diyanet İşleri Başkanlığı ortaklığında yürütülüyor dedi

Akar,Projeyle okullarda çocuklarımıza millî, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerimizin aşılanması amaçlanıyor. Proje uygulanmaya başlar başlamaz laiklikten din düşmanlığını, özgürlükten LGBT savunuculuğunu, eğitimden akıl ve bilim karşıtı ideolojik taşeronluğu anlayan yobaz ve gerici güruh harekete geçiyor.

 

Eğitim Bir-Sen Eskişehir 1 nolu Şube Başkanı İbrahim Akar;Geçmişten de çok iyi hatırladığımız “laiklik elden gidiyor” maskesini takıp meydana iniyorlar. Okullarda imam istemiyoruz, çocuklarımızı karanlığa teslim etmeyeceğiz yaygaraları eşliğinde ÇEDES projesine karşı açıklamalar yapılıyor.

Biz bu yaygaraları koparanların kim olduklarını, ne istediklerini ve bunlarla neyi amaçladıklarını çok iyi biliyoruz.

Bunlar;

➡️Köyleri basıp okulları yakan, çocukları annelerinden koparıp dağlara kaçıran, öğretmenlerimizi şehit eden Pkk terör örgütü ile mücadele edilirken teröristler için barış çığlıkları atanlardır.

➡️PKK’nın dağa kaçırdığı çocuklarını terör örgütünün elinden almak için kurulan Diyarbakır Anneleri çadırlarını ziyaret ettiler diye üyelerini sendikadan ihraç edenlerdir.

➡️Toplumun ahlakını bozan, aileyi yok etmek için uluslarası ölçekli şer projesi LGBT’yi savunan, onlar için komisyonlar kuran, bu sapkınlığı çocuklarımıza aşılamak için faaliyetler düzenleyenlerdir.

➡️Bilimsel ve laik eğitim teraneleriyle inanç özgürlüğüne dayalı kamudaki başörtüsü serbestliğine karşı çıkanlar eylem kararları alanlardır.

➡️Ellerine geçirdikleri her fırsatta ülkeyi ateşe verip yangına yerine çevirmekten geri durmayanlardır.

Bunlara karşı en güzel cevabı eğitim çalışanlarımız verecektir. Çocuklarımıza milli ve manevi değerlerimizi aşılamak, çevreye ve çevresine duyarlı nesiller yetiştirmek adına yapılmış böylesi yerinde ve güzel çalışmalara her zaman destek olacaklardır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.