Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 20°C
Çar 21°C
Per 19°C

Anadolu Üniversitesi takımları Kamu Oyunları’nda kupa için mücadele edecek

Anadolu Üniversitesi takımları Kamu Oyunları’nda kupa için mücadele edecek
19.10.2023
A+
A-

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen ve ‘Cumhuriyetimizin 100. Yıl Kutlamaları’ çerçevesinde düzenlenen Kamu Spor Oyunları’nda Anadolu Üniversitesi takımı Türkiye Şampiyonu olmak için mücadele edecek.
Turnuva çerçevesinde Eskişehir birincisi olan takımlar Anadolu Üniversitesi’ni Kırşehir’de temsil edecek. Anadolu Üniversitesi akademik ve idari personelinden oluşan 3×3 Basketbol Erkek Takımı ve Voleybol Kadın Takımları il birincisi olarak Kamu Spor Oyunlarında final yolunda ter dökecek. Kırşehir’de gerçekleştirilecek bölge finalinde 3×3 Basketbol Erkek Takımı Nevşehir, Yozgat, Ankara, Aksaray ve Kayseri takımları ile karşı karşıya gelecek. Voleybol Kadın Takımı ise grubunda Sivas, Ankara ve Kırşehir temsilcileri ile karşılaşacak.

Türkiye finalistleri belli olacak
Sevgi Elibol, Gözde Öztürk, Esra Zıvalı Bilgin, Ayşegül Eryılmaz Çevirgen, Melike Kurtuluş, Hediye Taşçı, Ayşegül Çelebi ve Betül Üre’den oluşan Kadın Voleybol Takımı ve Çetin Polat, Nuri Can Uçar ve İbrahim Sarı’dan oluşan 3×3 Basketbol Erkek Takımı bölge şampiyonu olmak için final yolunda Anadolu Üniversitesini temsil edecek. Kırşehir ev sahipliğinde gerçekleştirilen bölge şampiyonasında voleybol birincisi 22 Ekim Pazar günü, basketbol birincisi ise 21 Ekim Cumartesi günü belli olacak.

Turnuvaya başarı dilekleri ile yolcu edildiler
Anadolu Üniversitesi takımlarını Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Spor İşleri Şube Müdürü Öğr. Gör. Hakan Sivriservi başta olmak üzere çok sayıda kişi başarı dilekleri ile birlikte Kamu Spor Oyunları Bölge Şampiyonasına uğurladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.