Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Paz 21°C
Pts 17°C
Sal 22°C
Çar 20°C

Anadolu Üniversitesi yeni sezon öncesi yemekte buluştu

Anadolu Üniversitesi yeni sezon öncesi yemekte buluştu
06.09.2023
A+
A-

TFF 3. Lig’de 2022-2023 sezonu hazırlıklarına devam eden Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü futbolcuları ve teknik heyet yemek organizasyonunda buluşarak moral depoladı.

Yeni sezonda ilk maçını 9 Eylül Cumartesi günü deplasmanda Sapanca Gençlik ile oynayacak olan Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü sezon öncesi moral yemeğinde bir araya geldi. Kulüp Başkanı Galip Özsarı, futbolcular ve teknik ekip bir restoranda düzenlenen organizasyonda yemekte buluştu.

Kulüp Başkanı Galip Özsarı, 9 Eylül Cumartesi günü oynayacakları Sapanca Gençlik mücadelesi ve yeni sezon için başarı dileklerini iletti. Futbolcular ise yemekte birbirini tanıma fırsatı yakaladı. Yemek organizasyonu çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.