Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 19°C
Az Bulutlu
Eskişehir
19°C
Az Bulutlu
Paz 20°C
Pts 19°C
Sal 21°C
Çar 20°C

Asrın felaketinin yıl dönümünde TEI’den Hatay’a ziyaret

Asrın felaketinin yıl dönümünde TEI’den Hatay’a ziyaret
08.02.2024
A+
A-

Eskişehir’in ve ülkenin en önemli havacılık ve savunma sanayisi şirketlerinden TEI, 6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde çalışanlarıyla birlikte deprem bölgesine yardımda bulundu.

Türkiye’yi derinden yaralayan ve 10 şehri etkileyen Kahramanmaraş merkezli 2 depremin ardından TEI, yıl boyunca deprem bölgesine yardımlarını sürdürdü. TEI çalışanları depremin 1’inci yılında da depremzedelerle bir araya geldi. TEI, ayni ve nakdî yardımların yanı sıra deprem bölgesindeki Öğretmen Yüksel Acun İlkokulu’na Zekâ Atölyesi kurdu. Kurulan atölyede TEI çalışanları, çocuklarla bir araya geldi ve oyunlar oynadı.

Özellikle eğitim, çevre ve sağlık alanlarında pek çok sosyal sorumluluk projesi yürüten TEI, deprem bölgesi için şimdiye kadar 11 farklı proje ile yardımlarını sürdürmüştü.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.