Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 18°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
18°C
Hafif Yağmurlu
Cum 18°C
Cts 13°C
Paz 18°C
Pts 22°C

Ayhan Sezer: “Tüm Şehri ETO Seçimlerine Dahil Edeceğiz’’

15.08.2019
A+
A-

Eskişehir Ticaret Odası Başkan Adayı Ayhan Sezer, çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Sezer, seçim kampanyası kapsamında üyeleri tek tek ziyaret ederek iş başına geldiğinde yapacaklarını anlatmaya devam ediyor.

Eskişehir ekonomisinin adeta hafızası durumunda olan Taşbaşı bölgesine giden Sezer, tüm iş yerlerini dolaşarak “Hayırlı İşler” dileklerini sundu.

Taşbaşı Merkez Olacak

Bölgedeki üyelere çarşı merkezini büyütme projesini anlatan Sezer, bu projeye büyük önem verdiklerini, göreve gelir gelmez hayata geçirmek içinde adım atacaklarını söyledi. Taşbaşı çarşısı esnafının büyük firmalar karşısında rekabet edemez hale geldiğini dile getiren Sezer, bu sorunun çözümünün çarşı ticaretini geliştirmekte olduğunu söyledi. Ekibi ile birlikte Nisan’daki seçimde görev başı yaptıklarında üyelerin büyümesi adına önemli işler yapacaklarının sözünü veren Sezer, “Hem Eskişehirliler, hem de turistler için Taşbaşı’nın cazibeli bir merkez yapacağız. Bundan kuşkunuz olmasın” dedi.

Turisti Çarşıda Misafir Edeceğiz

Yaptığı ziyaretlerde bolca şikâyet dinleyen Sezer, tüm bu dertlerin yakın zamanda sona ereceğini belirterek: “Şehir ekonomisinde hizmet sektörü başta olmak üzere gıda, tekstil, termal ve kolay ulaşımı yana yana getirdiğimizde, çarşı merkezindeki üyelerimiz şehrimize gelen misafirler ile daha kolay buluşacak. Bu sayede çarşı merkezinde büyük bir ticari canlılık başlayacak. Biz sizin aranızdan çıktık. Sizlerin derdinizi en iyi biz biliriz. Sizler de gelecek turistleri en iyi şekilde konuk ederek rekabet gücünüzü ve kazancınızı artıracaksınız” diye konuştu.

Sezer sözlerinin sonunda, üyelerin ihtiyaç duyduğu tüm finansman ihtiyaçlarının da kendi dönemlerinde önünün açılacağını duyurdu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.