Site Rengi

DOLAR 32,3048
EURO 34,7206
ALTIN 2.383,54
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 18°C
Açık
Eskişehir
18°C
Açık
Pts 22°C
Sal 24°C
Çar 22°C
Per 21°C

Ayşe Fert Dökmeci: ‘Ben Hâlâ İlk Günkü Aşkla Karşınızda Bulunmaktayım’

15.08.2019
A+
A-

2001 yılında AK Partinin kuruluşuyla teşkilatta görev alarak Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu İl Başkan yardımcılığı yapan Ayşe Fert Dökmeci, köy mahalle sorumluluğundan ilçe sorumluluğuna, vekil il başkanlığından belediye meclis üyeliği ve grup sözcülüğüne kadar birçok görevde bulundu.  2004 yılı seçimlerinde Odunpazarı ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi olarak seçildi, 2006 yılında AK Parti il başkanlığını bir süre vekâleten yürüttü. Yeni atanan il yönetiminde Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu İl Başkan yardımcısı olarak görev aldı. 2007 yılı genel seçimlerinde Eskişehir 4.sıra milletvekili adayı olan Dökmeci, 3 vekilin seçilmesi ile milletvekili olamadı. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'nde avukat olarak görev yapan Ayşe Fert Dökmeci, bugün AK Parti İl Binasında milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

"Yanlış yolda olmadığımı gösterdi"
Sözlerine açıklamasını izlemek için yanında olan topluluğa bakarak "Bu tablo bana bu güne kadar yanlış yolda olmadığımı gösterdi" cümlesi ile başladı.
"Bu tablo bana bu güne kadar yanlış yolda olmadığımı gösterdi. Hepinize katılımlarınızdan dolayı çok teşekkür ederim. Ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. 
Ak partide yolculuğum 2001 yılında partimizin kuruluşuyla birlikte başladı. O gün 4 aylık olan kızım Zeynep şu an 17 yaşında ancak ben hala ilk günkü aşkla karşınızda bulunmaktayım.  
2001 yılında kurucu siyasi ve hukuki işlerinden sorumlu il başkan yardımcısı olarak başladığım yolculuğum 2007 milletvekili seçimine kadar aynı görevde devam etti. Siyasi ve hukuki işlerinden sorumlu başkan yardımcılığı görevimin yanında yeni kurulmuş olmamız ve tam olarak teşkilatlanamamış olmamız nedeniyle mahalle temsilciliğinden köy temsilciliğine kadar birçok görev ifa ettim ve bu sayede Eskişehir’de gitmediğim mahalle köy, çalmadığım kapı kalmadı diyebilirim. Partimde edindiğim dostluklar ve tecrübeler hayatıma çok şey kattı ve yine olsa yine aynı hizmetleri hiç tereddüt etmeden yapacağımı belirtmek isterim. 
2004 yerel seçimlerinde Odunpazarı ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliğine seçilmem üzerine, imar, bütçe, denetim kurulu üyeliği ve ESKİ genel kurulu üyeliğimin yanında, AK PARTİ grup sözcülüğü gibi görevlerde bulundum. 
2006 yılında bir süre Ak PARTİ İl Başkanlığı görevini yürüttükten sonra kurulan yeni il yönetiminde yeniden siyasi ve hukuki işlerden sorumlu il başkan yardımcısı olarak görevlendirildim. 2007 yılı genel seçimlerinde 4. sıra milletvekili adayı gösterildim. Milletvekili adaylığımdan sonra Milli Piyango Genel Müdürlüğünde yönetim kurulu üyeliği ve Rahmetli Maliye Bakanımız Kemal UNAKITANIN büyük gayretleri sonucu süper lige çıkan Eskişehirsporumuzda yönetim kurulu üyesi olarak çalıştım. Milli Piyango Yönetim Kurulu üyeliğim döneminde Eskişehir’de yaptırmış olduğumuz Kız öğrenci yurdu benim için unutulmaz projelerimizden bir tanesidir.

"Milletvekili aday adaylık başvurusu"
18 yılı aşkın süredir serbest avukat olmam nedeniyle siz buradaki arkadaşlarımın da bir çoğunun avukatı yani vekili olarak sizleri temsil ettim. Bu gün ise burada milletin vekili olmak üzere adaylık başvurusu yapmış bulunmaktayım. 
Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'2007 seçimleri öncesinde bana “bizim erkek adaylarla sırt sırta mücadele edecek ve rekabet edecek kadın adaylara ihtiyacımız var” sözünü hiç unutmadım. Ben bu gün burada kadınıyla ve erkeğiyle sırt sırta mücadele edecek ve gerektiğinde rakabet edecek bir kadın aday adayı olarak bulunmaktayım.

"Haydi Anadolu, Yol Kardeşlik Yolu"
'Haydi Anadolu, Yol Kardeşlik Yolu' sloganıyla başlayan 17 yıla yaklaşan yolculuğumuzda, 'Durmak Yok, Yola Devam' diyerek başarılara imza attık, 'Hayaldi Gerçek Oldu' diyerek hayallerimizi gerçekleştirdik ve geldiğimiz noktada bugün 'Hep Birlikte Yeni Hedeflere' diyerek 2023 hedefimize ulaşmayı amaçlıyoruz.

'24 Haziran 2018 seçimleri, bir milattır'
Bir daha 15 Temmuz gibi kara bir gecenin yaşanmaması için, cumhurun iradesinin devam etmesi için 24 Haziran 2018 seçimleri bir milattır. 24 Haziran seçimleri herhangi bir seçim değildir. Türkiye’nin kabuğunu kıracağı dünya lideri olan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın başkan seçileceği seçimdir. Bunun bilinciyle kol kola, büyük bir dayanışma içerisinde hareket etmemiz gerekmektedir. Çünkü karşımızdakiler tüm güçlerini Cumhurbaşkanımıza ve AK Parti'ye karşı seferber etmişlerdir. 

'Milletvekili seçilmemle sadece Ayşe Fert Dökmeci seçilmeyecektir'
Özellikle bilmenizi istiyorum ki; Benim milletvekili seçilmememle sadece Ayşe Fert Dökmeci, milletvekili seçilmeyecektir. Bu teşkilatta 17 yıldır görev yapmış ve yapmaya devam eden, en üst kademesinden en alt kademesine kadar, kadın kollarımız, gençlik kollarımız, mahalle teşkilatlarımız, köy teşkilatlarımız yani teşkilat mensuplarımızın tamamı milletvekili seçilmiş olacaktır. Çünkü ben kapı kapı, aç bi-aç, cebinde dolmuş parası olmadığı halde burada çalışan kadınlarımızla çalıştım. Çünkü ben bayrak direklerine gençlik kollarımız sabah karşı bayrak dikerken, direğin altında onlarla sabahladım. Bu bilinçte olduğumu ve bunun sorumluluğunu taşıdığımı bilmenizi isterim.

Yol zordur, süre kısadır ancak zaferle çıkacağımıza olan inancımız tamdır. 
Her Şey Türkiye İçin 
Her Şey Eskişehir İçin" diyerek sözlerini tamamladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.