Site Rengi

DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 14°C
Az Bulutlu
Eskişehir
14°C
Az Bulutlu
Paz 17°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 23°C

Vali Aygöl öğrencilerle birlikte ok attı

Vali Aygöl öğrencilerle birlikte ok attı
27.12.2023
A+
A-

Bilecik Valisi Şefik Aygöl, Söğüt ilçesinde Salih Ömer Musaoğlu İlkokulu öğrencileri ile birlikte ok attı.

BİL-EN Programı kapsamında Öğretmenler odası buluşmasıyla başlayan Vali Aygöl, öğretmenler hitaben şunları söyledi, “Biz bu memleketin çocuklarına sahip çıkarsak, bu memlekete de sahip çıkmış olacağız. Bu bağlamda her zaman sizlerin destekçisi olacağız.” Buluşmada öğretmenler de okullarında ilk defa bir Vali’yi ağırladıklarını ve bundan duydukları mutluluğu dile getirdiler.

Vali Şefik Aygöl ardından okul kütüphanesinde öğrencilerin okuma saatine eşlik ederek devam etti. Okuma programının ardından öğrencilerle bir süre sohbet eden Vali Aygöl ayrıca okuldaki okçuluk kulübündeki öğrencilerin eğitimine katılarak onlarla birlikte ok attı.

Vali Şefik Aygöl, beraberinde İlçe Kaymakamı Ömer Faruk Tuncer ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Tahsin Yazır’la birlikte okulda yaptığı incelemelerinin ardından buradan ayrıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.