Site Rengi

DOLAR 32,4432
EURO 34,7490
ALTIN 2.439,32
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 24°C
Az Bulutlu
Eskişehir
24°C
Az Bulutlu
Cts 20°C
Paz 20°C
Pts 18°C
Sal 19°C

Bakkal ve Bayiler Odası Başkanı "Tekel Bayi Esnafı Kepenk Kapatma Noktasına Geldi"

15.08.2019
A+
A-

Bakkal ve Bayiler Odası Başkanı İsmail Hakkı ÖRDEK yaptığı basın açıklamasında şunları söyledi; "

ADALET…
(Kelime anlamı hak ve hukuka uygunluk,hak ve hukuku eşit şekilde insanlar için uygulamak)

Eskisehir'deki tekel bayi esnafımız saat 22:00 uygulamasıyla birlikte kepenk kapatma noktasına gelmiştir. 
Şehrimizde 1000'e yakın tekel bayi esnafımız bulunmaktadır. Aileleri ve çalışanlarıyla birlikte yaklaşık olarak 20000 Eskisehirlinin evine ekmek götürdüğü bir MESLEK grubudur. 
Son günlerde taraflı ve konuya vakıf olmayan kisiler tarafından bu vefakar ve cefakâr meslek grubuna dahil esnafımız üzerine oyunlar oynanmaktadır.
Bu meslek gurubundaki esnafımız neler mi yaşıyor hep beraber bakalım,inceleyelim.

1-)Çok ciddi para cezalarına maruz kalıyorlar,bu cezaları ödemek için onlarca esnafımız bankalardan kredi çekiyor. 
2-)Saat 22:00''den sonra alkol satışı yapmıyor diye onlarca esnafımız darp edilip hastanelik edilmiştir. 
3-)Saat 22:00''den sonra alkol satışı yapmıyor diye onlarca esnafımız asılsız ihbarlarla karşı karşıya kalıyor. 
4-)Saat 22:00''den sonra tekel bayilerinde satışı yasak olan ürünlerin şehrin dört bir yanında satılması ise haksız rekabetin önünü açmaktadır. 

Eskişehir Odalar Birliği Başkanımız Sayın Ekrem Birsen'in Bakkal ve Bayiler Odası'na kayıtlı olan tekel bayisi esnafı için yapmış olduğu çalışmaları saptırarak, doğru olmayan mesnetsiz açıklamalar yapanlari esnafimizin YÜCE  VICDANINDA KURACAĞI MAHKEMEDE CEZALANDIRACAGINDAN ŞÜPHEMİZ YOKTUR. Degerli Birlik başkanımız yapmış olduğu çalışmalarla Eskişehir Esnafının birlik ve beraberlik içinde olabilmesi için gecesini gündüzüne katmaktadır. Her zaman vurguladığı AİLE OLABİLMEK OLGUSU BU DURUMU NET ŞEKİLDE ACIKLAMAKTADIR.

Kimse esnafımız üzerinden rant saglamaya kalkmasın, heleki bu konuyu siyasi malzeme olarak kullanıp BÖLÜNMEZ BÜTÜNLÜĞÜMÜZÜ VE BÜYÜK AILEMIZI küçük hesaplarına alet etmesin.

ESNAFIMIZIN İŞİ, AŞI,EKMEĞİ,HER TÜRLÜ SIYASI DUSUNCEDEN ÜSTÜNDÜR VE ONEMLIDIR. 

BIZLERIN DÜKKAN KIRALARINI,EV KIRALARINI, ÇOCUKLARIMIZIN OKUL MASRAFLARINI,GELECEKLERİNİ DUSUNMEDEN HAREKET EDEN VE BIZIM ESNAF GRUBUMUZ UZERINDEN RANT ELDE ETMEYE CALISANLARADA MUSADE ETMEYECEGIMIZI BILDIRIR VE SONUNA KADAR ESNAFIMIZLA BIRLIKTE OLACAGIMIZI TEKRARDAN HATIRLATMAK ISTERIM.

SIRÇA KÖŞKLERDE OTURUP,ELINIZE ALDIĞINIZ NALINCI KESERIYLE HERŞEYİ KENDINIZE YONTUP ADALET'TEN BAHSETMEYIN.

ESKISEHIR'DEKI HER ESNAFIMIZ BIZIM IÇIN BIRBIRINDEN DEĞERLİ VE ÖNEMLİDİR. KIMSENIN ESNAFIMIZI KARŞI KARŞIYA GETİRMESİNE IZIN VERMEYIZ.
AİLE OLABİLMENİN ONEMINI ANLADIGINIZDA MESELE ZATEN ÇÖZÜLECEKTİR. 
Saygılarımla" 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.