Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Paz 21°C
Pts 19°C
Sal 20°C
Çar 20°C

Başkan adayı Uluçay: “Masa başında değil, sahada çalışacağız”

Başkan adayı Uluçay: “Masa başında değil, sahada çalışacağız”
10.02.2024
A+
A-

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay Ali İhsan Paşa Nazmi Saatçi ve Gazi Mahallelerinde mahalle sakinleri ile buluştu.

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay Ali İhsan Paşa, Nazmi Saatçi ve Gazi Mahallelerinde mahalle sakinleri ile buluştu. Burada konuşan Uluçay, “Bu mahallelerimiz her zaman en yükse oy oranlarına sahip olduğumuz mahallelerimizdendir. 31 Mart yerel seçimlerinde de yine aynı şekilde bize ve Sayın Cumhurbaşkanımıza tam destek olacağınızdan şüphem yok. Sizlerin taleplerini, sizi mutlu edecek şekilde hızlı ve pratik çözümlerle yerine getireceğiz. Ben zaten sürüncemede kalacak, geciken çözümleri sevmiyorum. Masa başında çalışıp şu proje var onu yapalım diyemem. Sahada sizleri yanımıza alarak, bizde gayretle çalışarak projeleri tek tek gerçekleştireceğiz. Sizlere en büyük katkıyı sağlayacak şekilde taleplerinizi de gerçekleştireceğiz inşallah. Biz Afyonkarahisar’ımız için hayal ettiğimiz projelerimizi bugüne kadar en güzel şekilde gerçekleştirdik. Yeni dönemde de en büyük hedefimiz mutlu şehrimizi birlikte inşaa etmek. Mutlu şehrimizi inşa ederken de sizlerin fikirlerini alarak hizmet etmekte en büyük gayemiz. Sayın cumhurbaşkanımızın, bakanlarımızın, milletvekillerimizin destekleri ile yeni dönemde Afyonkarahisar Yüzyılı dünyaya damga vuracak bir şehir olacak. Bunu da masa başında değil, sahada hemşehrilerimizle birlikte çalışarak yapacağız. Şimdiden destekleriniz için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.