Site Rengi

DOLAR 32,5250
EURO 34,7743
ALTIN 2.406,30
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 18°C
Az Bulutlu
Eskişehir
18°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 18°C
Cts 12°C
Paz 18°C

Başkan Albayrak’tan 18 Mart mesajı

Başkan Albayrak’tan 18 Mart mesajı
17.03.2024
A+
A-

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’nün 109. Yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Albayrak, mesajında şu ifadeleri kullandı:

“18 Mart Çanakkale Zaferi milletimizin bağımsızlığını, birlik ve beraberliğini koruma konusundaki kararlılığının en büyük göstergelerinden biridir. Çanakkale Zaferi, tarihimizin en önemli dönüm noktalarından biri olmuş, milletimizin kahramanlık ve fedakârlık destanı olarak tarihe geçmiştir.

Çanakkale’de, genç-yaşlı, kadın-erkek demeden, tüm milletimiz canı pahasına vatanını savunmuş ve düşmana geçit vermemiştir. Bu zafer, milletimizin azim ve kararlılığının, inancının ve cesaretinin bir sonucudur. Çanakkale, bizlere birlik ve beraberlik içinde olduğumuzda neler başarabileceğimizi göstermiştir.

Bu vesileyle, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’nün 109. yıl dönümünde bu şanlı destanı tarihe altın harflerle yazdıran Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile vatan uğruna canlarını siper eden aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi minnetle yâd ediyorum.”

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.