Site Rengi

DOLAR 32,4704
EURO 34,8750
ALTIN 2.433,14
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Sal 17°C
Çar 18°C
Per 18°C
Cum 18°C

Başkan Ataç, Yağmur Dualarına Katıldı

15.08.2019
A+
A-

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, kırsal mahallelerde düzenlenen yağmur ve şükür dualarına katıldı.
""

Kırsalda ya da kent merkezinde, vatandaşların organize ettiği etkinliklerine mümkün olduğunca katılarak, vatandaşlarla birlikte olan Tepebaşı Belediye Başkan Ataç, son olarak Çukurhisar, Muttalip, Yusuflar ve Gündüzler Mahallelerinde düzenlenen yağmur ve şükür dualarına katıldı.

""Gündüzler’de dualara katılan Başkan Ataç, vatandaşlarla aynı sofrayı paylaşarak uzun süre sohbet etti. Etkinlikler hakkında değerlendirmede bulunan Ataç, “Her fırsatta yurttaşlarımızla birlikte olmaya gayret ediyorum. Sağ olsunlar, bizi yağmur ve şükür dualarına davet ettiler, katıldık. Hepimizin yağmura, suya ihtiyacı var. Ülkemizin bereketli toprakları, yağan yağmurla daha da verimli hale geliyor. Birlikte geleneklerimizi yaşatırken dayanışmanın ve paylaşmanın mutluluğunu da yaşıyoruz. Üreticilerimize bereketli bir yıl diliyorum” dedi.
""

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.