Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
20°C
Hafif Yağmurlu
Paz 21°C
Pts 17°C
Sal 19°C
Çar 20°C

Başkan Ataç’ın Ayşen Gruda Mesajı

15.08.2019
A+
A-

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, sevilen sanatçı Ayşen Gruda'nın hayatını kaybetmesi üzerine bir mesaj yayımladı. 
Başkan Ataç mesajında, “Türk tiyatro ve sinemasının usta oyuncusu Ayşen Gruda’yı kaybetmiş olmanın derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Hepimizin ailesinden biri olarak gördüğü Gruda, Yeşilçam filmlerinde çok sevilen karakterlere hayat vermiş, sinema filmlerinden gönüllerimize bir bağ kurmayı başarmıştır. Daima özlemle hatırlayacağımız Gruda, başarılı sanat hayatının yanı sıra Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhuriyet değerlerine bağlılığı ile de hafızalarımızda ve yüreklerimizdeki yerini almıştır. Bu duygu ve düşünceler ile Ayşen Gruda’ya Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine de başsağlığı diliyorum” ifadelerini kullandı. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.