Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Pts 19°C
Sal 19°C
Çar 20°C
Per 19°C

Başkan Bakkalcıoğlu, Roman hemşerileriyle buluştu

Başkan Bakkalcıoğlu, Roman hemşerileriyle buluştu
20.03.2024
A+
A-

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu iftardan sonra çeşitli ziyaretlerde bulunarak, Roman hemşehrileriyle bir araya geldi.

Başkan Bakkalcıoğlu ilk olarak beraberindeki yeni dönem belediye meclis üyesi ve il genel meclis üyesi adayları ile birlikte kokoreççiler çarşısını ziyaret etti. Buradaki çay ocağında kokoreççi esnafın misafiri olan Başkan Bakkalcıoğlu, esnaflarla bir süre görüşerek sohbet etti. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleştirilen ziyarette Başkan Bakkalcıoğlu kokoreççi esnafın istek ve taleplerini dinledi, sorularını yanıtladı. Ziyaretin sonunda Başkan Bakkalcıoğlu göstermiş oldukları ilgi ve alaka nedeniyle Kokoreççiler Çarşısı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Kuşoğlu’na ve tüm dernek üyelerine teşekkür etti.

Ardından Tekke Mahalle’yi ziyaret eden Başkan Bakkalcıoğlu meşaleler ve sevgi gösterileriyle karşılandı. Tekke Mahalle’de Roman hemşerileriyle bir araya gelen Başkan Bakkalcıoğlu, 5 yıllık görev süresi boyunca gerçekleştirdiği projeler hakkında bilgi verdi.

Başkan Bakkalcıoğlu ayrıca roman hemşerilerinden mahallelerindeki sorunları öğrenerek istek ve taleplerini dinledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.