Site Rengi

DOLAR 32,3029
EURO 34,8332
ALTIN 2.414,73
BIST 10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Açık
Eskişehir
22°C
Açık
Sal 24°C
Çar 23°C
Per 20°C
Cum 12°C

Başkan Zeybek: “Meclis üyelerimizler çok uyumlu bir çalışma gerçekleştirdik”

Başkan Zeybek: “Meclis üyelerimizler çok uyumlu bir çalışma gerçekleştirdik”
03.02.2024
A+
A-

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, 5 yıllık görev süresi boyunca meclis üyeleriyle uyum içerisinde çalıştıklarını ifade ederek, “Bugüne kadar çok uyumlu bir meclis çalışması gerçekleştirdik. Aldığımız kararlar mutlaka ilimizin ve ülkemiz menfaatine kararlardır” dedi.

Afyonkarahisar Belediyesi Şubat ayı meclis toplantısı Belediye Başkanı Mehmet Zeybek başkanlığında yapıldı. 28 gündem maddesinin görüşüldüğü meclis toplantısı öncesi alınan kararların hayırlı olmasını temenni eden Başkan Zeybek, meclis üyelerine teşekkürlerini iletti. Meclis üyeleri ile birlikte uyum içerisinde çalıştıklarını vurgulayarak sözlerine başlayan Başkanımız Zeybek, “5 yıllık birlikte çalıştığımız, ilimizin gelişmesi kalkınması için müşterek kararlar aldığımız meclis toplantımızın sondan bir önceki toplantısı. Bugüne kadar çok uyumlu bir meclis çalışması gerçekleştirdik. Ben hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Aldığımız kararlar mutlaka ilimizin ve ülkemiz menfaatine kararlardır. Aldığımız kararların birçoğunu da ittifak ile aldık. Bundan dolayı ben tekrar sizlere ve aldığımız kararları uygulayan Belediye çalışanlarımıza çok çok teşekkür ediyorum. Bu birliktelikte biz seçime girerken 37 projeyle çıkmıştık halkımızın karşısına. 70’in üzerinde projeyi gerçekleştirerek, rekor seviyede Afyonumuzun tanıtımına katkıda bulunduk” dedi.

Bir önceki toplantıya ait tutanak özetinin oylanması ile başlayan mecliste komisyonlardan gelen raporlar görüşüldü.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.