Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 25°C
Az Bulutlu
Eskişehir
25°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 16°C
Sal 20°C

BBP Tepebaşı İlçe Başkanı Acabay, Gündemi Değerlendirdi

BBP Tepebaşı İlçe Başkanı Acabay, Gündemi Değerlendirdi
25.02.2021
A+
A-

Büyük Birlik Partisi Tepebaşı İlçe Başkanı Salim Acabay, Eskişehir gündemini değerlendiren açıklamalarda bulundu.

Baksan sanayi sitesinin yapılandırılması, Alpu yolunda yaşanan trafik kazası ve Alpu yolunun yapımıyla ilgili konuşan Acabay, açıklamasında şu sözlere yer verdi:
“Kıymetli Eskişehirli hemşehrilerimiz ve değerli basın mensupları; gündemdeki konularla yine sizlerle beraberiz. Baksan sanayi sitesi ile ilgili Tepebaşı Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Ataç’ın hazırladığı projede hak sahiplerinin, hakları saklı kalmak kalmak kaydıyla yeniden bir yapılanmaya gidileceği gündemde. Biz de Büyük Birlik Partisi Eskişehir teşkilatı olarak Baksan sanayi sitesinin şimdiki atıl durumundan kurtularak Tepebaşı bölgemize güzel bir görünüm ve değer katacağına yürekten inanıyoruz.

Diğer bir önemli konu ise Eskişehir-Alpu yolunun yapımıyla ilgili… Bugün yine üzücü bir haber aldık. Alpu yolunda bir kamyonla tarım işçilerini taşıyan bir minibüsün kaza haberini aldık. Gün geçmiyor ki Alpu yolunda bir kaza haberi almayalım… Nice canları bu Alpu yolunda trafik kazasında kaybettik. Artık bu son olsun diyoruz ve Büyük Birlik Partisi olarak, Eskişehir milletvekillerine sesleniyoruz. Eskişehir-Alpu yolu yapımının bir an önce hızlandırılmasını talep ediyoruz.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.