Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Paz 21°C
Pts 17°C
Sal 22°C
Çar 20°C

Bebek arabasında yanan Ahmet zor günleri atlatıp okullu oldu

Bebek arabasında yanan Ahmet zor günleri atlatıp okullu oldu
10.12.2022
A+
A-

Şehrimiz’de 2017 yılında 2 yaşındayken içinde bulunduğu bebek arabasının yakılması sonucu ağır yaralanan ve aradan geçen süreçte 14 kez ameliyat edilen Ahmet Sevinç, eğitim hayatına gecikmeli olsa başladı.

Anadolu Ajansından Emrah Yaşar’la Röportaj yapan Atilla ve Fatma Sevinç çiftinin tek çocuğu olan ve 2017 yılında down sendromlu 13 yaşındaki akrabalarının ateşle oynarken içinde bulunduğu bebek arabasını yakması sonucu ağır yaralanan 7 yaşındaki Ahmet, özellikle yüzünde ve elinde yangından kalan izlerin silinmesi ve sağlığına kavuşabilmesi için devlet kurumları ile hayırseverlerin destekleriyle 11’i İstanbul’da olmak üzere 14 kez ameliyat edildi.

Aradan geçen 5 yıllık süreçte büyük ölçüde iyileşerek birinci sınıf öğrencisi olan Ahmet, ailesi, öğretmenleri ve arkadaşlarıyla geleceğe umutla bakıyor.

Anne Fatma Sevinç, AA muhabirine, oğlunun ameliyatlarının devam edeceğini söyledi. Ahmet’in bu yıl bir hayırsever iş insanının maddi desteğiyle okula başladığını belirten Sevinç, şöyle konuştu:

“Okula ilk başladığı dönemlerde biraz zorlandık. Daha sonra öğretmenleri ve arkadaşları sayesinde okulunu ve öğrenmeyi çok seviyor. Bu zamana kadar Ahmet’in sağlığına kavuşması için destek olan devlet büyüklerimizin yanı sıra iş insanlarına ve halkımıza teşekkür ediyorum. Allah onlardan razı olsun. Onlar olmasaydı Ahmet ne durumda olurdu, tahmin edemiyorum. Oğlumun büyüdüğünde iyi bir mesleğinin olmasını istiyorum. Her şeyin bir zorluğu vardır. Çevresel olarak yaşadığımız sorunları ve zorlukları zamanla atlattık.” Dedi

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.