Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 20°C
Çar 21°C
Per 19°C

Belediye Başkanı Alim Işık, Ülkü Ocaklarının “Ocak Söyleşileri” isimli programına katıldı

Belediye Başkanı Alim Işık, Ülkü Ocaklarının “Ocak Söyleşileri” isimli programına katıldı
21.01.2024
A+
A-

Kütahya Belediye Başkan Alim Işık, 31 Mart 2024 seçimlerinde yeniden Milliyetçi Hareket Partisi adaylığının açıklanmasının ardından ilk ziyaretini Ülkü Ocakları Kütahya İl Başkanlığı’na gerçekleştirerek burada düzenlenen “Ocak Söyleşileri” isimli programa katıldı.

Ülkü Ocakları mensupları ile bir araya gelen Başkan Işık, konuşmasında Belediye Başkanlığı döneminde gerçekleştirdiği projeler ile ilgili bilgiler verirken, yeni dönemde de yapılacak bazı çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Programda konuşan Ülkü Ocakları Kütahya İl Başkanı İlker Bükni, “ Kütahya Belediye Başkanımız Alim Işık’a bu anlamlı ziyaretinden dolayı teşekkür ediyoruz. Geçtiğimiz gün Bilge Liderimiz, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyefendinin ve MHP Genel Merkezimizin takdirleriyle yeniden adaylığının açıklanması sonucu Belediye Başkanımız ilk ziyaretini kutlu ocağımıza gerçekleştirmesi Milliyetçi, Ülkücü camia içerisinde çok anlamlı olmuştur. Belediye Başkanımızın Kütahya’ya yapmış oldukları hizmetler ortadır. Kendilerine ve partimize hemşerilerimizin teveccühünün artarak devam ettiğini görüyoruz. 2019 yılında Kütahya’nın kalelerine dikilen üç hilal sancaklarımız Allah’ın izniyle yeni dönemde de dalgalanmaya devam edecektir. Bunun içinde bizler de Liderimiz Devlet Bahçeli Beyefendinin emrinde tüm beldelerimizde, ilçelerimizde ve ilimizde davamız ve partimiz için ne gerekiyorsa yapacağız. Bu anlamda 31 Mart 2024 seçimleri sürecinde Allah Milliyetçi, Ülkücü kadrolarımızı mahcup etmesin” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.