Site Rengi

DOLAR 32,4251
EURO 34,8197
ALTIN 2.394,12
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 19°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
19°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 15°C
Paz 17°C
Pts 22°C

Beylikova sosyal tesisleri fark oluşturuyor

Beylikova sosyal tesisleri fark oluşturuyor
01.12.2023
A+
A-

Beylikova’da yaz kış etkinlik, toplantı ve eğlence alanı olarak kullanılması için 3 bin metrekarelik alana modern sosyal tesisler yapıldı.

Beylikova’nın merkezinde, 3 bin metrekarelik alana yapılan modern sosyal tesisler vatandaşların birçok ihtiyacını karşılamaya hazırlanıyor. Kış aylarında kapalı alanda, yaz aylarında ise açık alanda düğün, nişan, sünnet düğünü gibi organizasyonların rahatlıkla gerçekleştirilebileceği modern sosyal tesisler vatandaşları şimdiden heyecanlandırıyor. Yeni yapılan tesislerin hizmete sunulmasından memnuniyet duyduğunu ifade eden Beylikova Belediye Başkanı Özkan Alp, vatandaşlara yakışır bir hizmet sunduklarını söyledi. Konuyla ilgili konuşan Başkan Alp, ‘’Beylikova’ya yeni yapılan modern tesislerimiz fark oluşturuyor. Belediye Sosyal Tesisi’nin inşaat işlerini bir yıl gibi çok kısa sürede tamamlayarak, vatandaşların hizmetine açtık. Halkımızın güzel ve mutlu günlerde kullanabileceği Belediye Sosyal Tesisi hayırlı ve uğurlu olsun’’ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.