Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 17°C
Çar 20°C
Per 19°C

Beylikova’da sıcak asfalt ve çevre düzenleme çalışmaları tamamlandı

Beylikova’da sıcak asfalt ve çevre düzenleme çalışmaları tamamlandı
24.11.2023
A+
A-

Beylikova Belediye Başkanı Özkan Alp, ilçedeki sokak ile caddelerde sıcak asfalt ve çevre düzenleme çalışmalarının tamamlandığını açıkladı.

Beylikova Belediyesi vatandaşlara hizmet etmeye devam ediyor. Bu çerçevede yapılan hizmetler hakkında konuşan Beylikova Belediye Başkanı Özkan Alp, ilçedeki cadde ve sokaklarda yapılan sıcak asfalt ile çevre düzenleme çalışmalarının tamamlandığını açıkladı. İlçedeki çiftçi ve üreticilerin daha rahat ulaşım sağlayabilmesi için tarla yollarında da çalışma yapıldığını ifade eden Başkan Alp, “İlçe merkezindeki tüm sokak caddeleri sıcak asfalt ve çevre düzenleme çalışmalarını tamamlandık. Kırsal mahallelerimiz Akköprü, Doğray, İmikler, Süleymaniye, Kızılcaören, Yalınlı, Yeniyurt, Gökçeayva, Yukarıiğdeağacı, Aşağıiğdeağacı, Sulataniye, Rahmiye, Aşağıdudaş, Yukarıdudaş, Doğanoğlu, Parsibey, Uzunburun, İkipınar, Halilbağı, Okçu ve Emircik Mahallelerinin kilitli parke taşı döşemelerini tamamladık. Şimdi ise, mahallerimizdeki çiftçi üreticilerin bozulan tarla yollarını iyileştirme çalışmalarında bitti. Mahallerimizdeki çiftçi ve üreticilerimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.