Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Paz 21°C
Pts 17°C
Sal 22°C
Çar 20°C

Beylikova’daki parklar vatandaşın isteklerine göre yapılıyor

Beylikova’daki parklar vatandaşın isteklerine göre yapılıyor
09.10.2023
A+
A-

Beylikova’da mahalle sakinlerinin isteği ve teklifini geri çevirmeyen Başkan Özkan Alp, park yenileme çalışmalarını başlattı.

Vatandaşların daha temiz ve düzenli parklarda vakit geçirmesi için çalıştıklarını belirten Beylikova Belediye Başkanı Özkan Alp, “Beylikova’nın imar planları yaptık. İçme suyu problemi çözdük. Kanalizasyon ve doğalgaz alt yapı hatlarına kavuşturduk. Tüm cadde ve sokakları sıcak asfaltla döşedik. Kaldırım taşları ile süsledik. Eğitimden sağlığa kadar her alanda gelişen Beylikova’ya parklarımız güzellik katıyor” dedi.

Yenileme yapılacak olan parkta yeşil alanlar, spor ve koşu parkurları ile çocuk oyun grupları yapılacağından bahseden Alp, “Şimdi ise çevre düzenlenme ve inşaat çalışmalarına başladık, Millet Bahçeleri ve Sosyal Tesisi, Atatürk Parkı, Çarşı Parkı ve Düğün Parkı çok kısa sürede tamamladığımız gibi inşallah bu parkımız da inşaat işleri bitince vatandaşın hizmetine açılacak. Halkımızın güzel ve mutlu günlerde kullanabileceği parkımız hayırlı ve uğurluolsun” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.